2777
2789
عنوان

دوستم

76 بازدید | 18 پست

حسابی چاق شده 

بعد ک خیلی پرسیدم گفت معجون خوردم ازش پرسیدم چ معجونی جواب نداد درگیر عروسی و ایناس 

حالا از کجا بفهمم

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیو نیست امضا خو یکم فرق داره میخای بردارم😂😂

باشه😂یکم تغییر دادی تابلو نشه😂❤️

گلوله نمی‌دانست¦تفنگ نمی‌دانست ¦شکارچی نمی‌دانست¦پرنده برای جوجه هایش غذا میبرد¦ خدا که میدانست، نمیدانست؟؟؟؟؟ 

والا بخدا😂

یهو اولین کامنت  بیو منو برداشتی نامرد 

حس کردم با یه قیافه 😠 تایپ کردین😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

هچیکیم اصل تاپیک رو ج نداد💔

من خودم نشنیدم چنین معجونی رو 

باید صبر کنی خودش جواب بده عزیزم 

ولی کلا میگن چیزایی مثل گین آپ خوب نیستن ضرر داره خیلی

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

من خودم نشنیدم چنین معجونی رو باید صبر کنی خودش جواب بده عزیزم ولی کلا میگن چیزایی مثل گین آپ خوب نی ...

من خوردم گین آپ تاثیر نداشت روم😂😂

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یهو اولین کامنت بیو منو برداشتی نامرد حس کردم با یه قیافه 😠 تایپ کردین😂

نه😂

گلوله نمی‌دانست¦تفنگ نمی‌دانست ¦شکارچی نمی‌دانست¦پرنده برای جوجه هایش غذا میبرد¦ خدا که میدانست، نمیدانست؟؟؟؟؟ 

نه یادم کجا دیدمش بعد در همین حد اومد تو ذهنم نوشتمش

عیبی نداره شوخی میکنم

من خوردم گین آپ تاثیر نداشت روم😂😂

یه خانومی میگفت آسیب دیده بود کبدش با گین آپ🙄

خداروشکر تاثیر بدی نداشته واسه شما