2777
2789
عنوان

بنظرشما دعوتش کنم یا نه

190 بازدید | 12 پست

یه عمه دارم قبلا خیلی پشت سر من حرف زده بود باعث شده بود بین منو وشوهرم جدایی بندازه  ،چون عمه ام میشه خاله شوهرم 

و وقتیم میاد انقدر تیکه میندازه خلاصه بگم دنبال شر میگرده 

حالا من این هفته نذری دارم  همه  عموهام  و عمه هام قراره دعوت کنم

انقدر تالان باهام دشمنی کردهدستو دلم نمیره زنگ بزنم بهش 

شوهرم میگه تو دعوت نکنی اون خودش میاد

مامانم میگه اون  دشمنته باید در ظاهر باهاش دوست باشی دعوتش کن

حالا قانعم کنید که بگم یا نگم

تابحال هیچکسم رنگ خونشو ندیده ولی همیشه سه پرس غذا اضافه میبره برا شوهرش

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

راستش من باشم خودم میگم نیا خونمون

شده با کسایی هم دقیقا همینجوری برخورد کنم، حالا نمیدونم عمه شما در چ حده اوضاعش و ارتباطش با شما

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نمیگم بهش به هیچ وجه

تاکیدم میکنم به گوش برسونن سمت خونه من نیاد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من باشم خودم میگم نیا خونمونشده با کسایی هم دقیقا همینجوری برخورد کنم، حالا نمیدونم عمه شما در ...

مشکلم اینه خونه مادرشوهرم میخوام بندازم 

شما دعوت نکن ی موقع هم اومد زیاد تحویلش نگیر اما بی احترامی هم نکن کلا فکر کن نیست

منم نظرم بیشتر اینه خودم نگم اگر مادرشوهرم خبردارش کرد که هیچی دیگه

نه عزیزم اینجوری نشون میدی که هر چقدر بهت بی احترامی کنه برات مهم نیست اصلا بهش زنگ نزن امیدوارم انقد آدم پررویی نباشه خودش سرشو بندازه پایین بیاد اگه اومد خیی سرد برخورد کن جوری که بفهمه تیکه هم انداخت خیلی مستقیم جوابشو بده لازم دیگه با کسی که انقد بی احترامی و دو بهم زنی میکنه حرفی داشته باشی یه بار جواب بده تا بفهمه خبری نیتس

نمیدونم والا

من اگر بودم ممکن بود نیام، یعنی من با کسی مشکل داشته باشم آشکارا بیان میکنم و دوری میکنم از اون شخص،نمیذارم انرژی بدش بیاد تو وجودم، خوشم نمیاد الکی تظاهر کنم ب دوستی

بازم میگم، اینا بستگی داره دیگه، یه وقتایی هست خیلی مهم نیست، ولی به نظر میاد مسئله شما خیلی ناجوره

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نمیدونم والامن اگر بودم ممکن بود نیام، یعنی من با کسی مشکل داشته باشم آشکارا بیان میکنم و دوری میکنم ...

مامانم مهمونیای خودش دعوتش میکنه 

اما من دلم میخواد بفهمه که قرار نیست هرکار میکنه دوباره راحت بیاد و بره

پس مجبوری دعوت کنی یا دعوتم نکنی مادرشوهرت دعوتش میکنه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

مامانم مهمونیای خودش دعوتش میکنه اما من دلم میخواد بفهمه که قرار نیست هرکار میکنه دوباره راحت بیاد و ...

خب تو هم همینکارو کن، بفهمون به بقیه که جایی ک عمت هست جای تو نیست 

اگر حضور عمت حالت رو بد میکنه بخاطر نظر مردم تظاهر به دوستی نکن و جایی نرو ک حالت بد میکنه

دوری کن و آرامش خودتو بزار اولویت

از آدمای انرژی بد دوری نکنی انرژیشون وارد وجودت میشه، خشم، کینه، نفرت، غیبت، حسادت، از این جنس انرژیا