2777
2789
عنوان

7 سال عقد شوهرم تکلیف روشن نمیکنه

4005 بازدید | 133 پست

میگم خونه داری عروسی بگیریم. خسته شدم ۷ سال خونه پدرم هستیم.

میگ ن

میگم خونه رو بفروشیم بریم جای دیگ، میگ نمیفروشم

گفتم بریم جایی اجاره یا زمین بفروش میگه نه.

کلا مشکلش انگار منم.

از وقتی با وام ازدواجم هم ماشین براش خریدم الان ۱۰ ماه میشه،

غروب میره سرکار ، ۵ صبح میااد خونه.

دیروز سالگرد ازدواج بود سه تبریک نگفت، امروزم نگفت، اصلا بیشتر از همیشه  بهم توجه نکرد.

با روزای عادی حداقل غذاشو اوایل بامن میخورد، بعد الان جدیدا  یکم دیر میومد خونمون، جدا گانه میخورد، موقع غذا خوردن اینجا میدیدمش .

روزای خاص نمیبینمش 

الان میگه  صبح ک اومدم تا الان خوا بودم توخونخ، .برم سرویس، غذا آماده کن بخورم برم کار.

مگه زندگی اینه،؟ منو فقط گرقت ک غذا شو آماده کنم؟،منم حق زندگی دارم.

منو گرفت ک خرج هم نکنم .میگه خوبه خرج نداری.

دلیل نمیشه ک تلاش نکنه.

اصلا چرا امروزو باید بخیال باشه.سالگردمون حداقل ببینمش.

بخدا دلم میگ بیخیال هم چ شو

دیگه زنش هستی سرویس هم میدی دیوانه است خرج کنه عروسی بگیرع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خونه پدرت همو میبینین؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وا خونوادت چطوری قبول میکنن؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

هفتتتتتت ساللل؟؟!!!!!!😐😐😐🗿🗿🗿😑😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️

یکی از اقوام ما ۵ سال عقد بودن

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel