2777
2789
عنوان

سیستیت مثانه بینابینی کیا دارن

176 بازدید | 9 پست

لطفا اگه نمیدونین چیه بزنین گوگل خسته تر از اونم که توضیح بدم .

تونستین درمان  کنین ؟ پیش چه دکتری رفتین چه داروی خوردین  من حدس میزنم سیستیت دارم با توجه به علائمی که دارم نمیدونم از کجا برای درمان شروع کنم

راجب کیک و شیرینی هرسوالی بپرسی جواب میدم به صورت حرفه ای ،🥰🥰🥰🥰 وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمهی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..

سلام گلم بله من داشتم و دارموقتی خیلی سال درگیرش هستم هزار جور دکتر و آزمایش و داروهای مختلف و طب سنتی ولی هیچکدوم درمان کننده نبود متاسفانه،این بیماری حداقل برای من درمان نشد و فقط تحت کنترل هست که البته خداروشکر میکنم و به وضعیت الانم راضیم،چیزایی که به من کمک کرده رو بهت میگم امیدوارم به دردت بخوره عزیزم

اول اینکه مطمئن شو که سیتیت بینابینی داری چون تشخیص بیماری خیلی تو درمان تأثیر داره آزمایش خاصی نداره ولی ابتدایی ترین چیزی که خود آدم متوجهش میشه اینه که علائم ادراری و درد با خوردن آنتی بیوتیک بهتر نمیشه و حتی،در بعضی،مواقع بدتر میشه چون سیستیت بیماری عفونی نیست

حالا کارایی که من باهاش تحت کنترلم اول از همه آرامش اعصاب چون استرس و اعصاب تأثیر مستقیم داره تو این بیماری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونی با ورزش و یوگا به این آرامش برس اگه نه در مواقعی که واقعا اذیتی و درد داری و مواقع ضروری هست قرص آمی تریپتیلین 10یک عدد بخور سعی کن شب بخوری هم راحت میخوابی هم فردا علائمت بهتر شده البته توی همین سایت بعضی ها گفته بودن با خوردن چند ماه قرص آنی تریپتیلین خوب شدن ولی من چون این قرص بهم سازگار نیست فقط مواقع اضطراری مصرف میکنم و مسافرت یا مهمونی و جایی میرم همراهم هست

این تنها دارویی و که به من کمک میکنه البته دکترای مختلفم برام تجویز کردن ولی خب،متاسفانه به من برای مصرف چندماه سازگار نبود

غذا و خوراکی ها خیلی تأثیر میذارن مثل بادمجان،گوجه،موز،مرکبات،کیوی،حبوبات و چیزای گرمی ،فست فود،نوشابه

.....

باز باید خودت دستت بیاد با چه چیزایی بهتر و بدتر میشی من ده سال بااین بیماری زندگی میکنم

ببخشید اصلا نباید بذاری یبوست بشی چون واقعا علائم بدتر میشه باید هرروز بیرون روی داشته باشی ببخشید راحت بیان کردم

پیاده روی و ورزش های سبک مثل یوگا،پیلاتس خیلی تأثیر دارن شاید اوایل اذیت بشی ولی تحمل کن بعد تأثیر مثبتشو میبینی

اگه متاهلی به هیچ عنوان از کاندوم استفاده نکن فوق العاده تأثیر داره از ژل های شستشوی بانوان کمترین استفاده رو کن یا حتی اگه میتونی استفاده نکن

لباس زیر تنگ یا شلوار تنگ که به مثانه فشار بیاره یا چاقی شکمی خیلی برای مثانه بد هست چون فشار مستقیم روی مثانه دارن حتما مواظب باش

پس شد آرامش روحی و نداشتن استرس،پرهیز غذایی،ورزش،مصرف قرص در مواقع ضروری و از همه مهمتر که بالاترین این هاست دعا کردم و از خدا شفا خواستن چون هم آرامش جسم همراهش هست هم آرامش روحی

این کارهایی هست که من تو مدت این ده سال بیماری بهشون رسیدم و انجام دادم و میدم

میدونم سخت و اذیتی امیدوارم به حرمت این ماه وروزهای عزیز سلامتی کاملتو بدست بیاری گلم ببخش طولانی شد خواستم کمک کوچیکی کرده باشم من دیر به دیر سر میزنم ولی سر میزنم بازم اگه سوالی چیزی داشتی من در خدمتم

اوقات خوبی داشته باشی سلامت و شاد و موفق باشید گلم

برو اول پیش دکتر اورولوژی. اگه گفت سیستیت بینابینیه، معمولا درمان قطعی نداره ولی میشه علائمو کنترل کرد. دارو، رژیم غذایی و یه‌سری تمرین کمک میکنه. استرس رو هم باید کم کنی، خیلی تاثیر داره. شروع از اورولوژی باشه، بعد اگه لازم شد یه دکتر درد یا متخصص مثانه هم ممکنه درگیر شه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

این کارهایی هست که من تو مدت این ده سال بیماری بهشون رسیدم و انجام دادم و میدممیدونم سخت و اذیتی امی ...

مرسی از راهنمایی هات عزیزم ❤️ 

راجب کیک و شیرینی هرسوالی بپرسی جواب میدم به صورت حرفه ای ،🥰🥰🥰🥰 وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمهی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..