2777
2789
عنوان

اینجا ما یکی پریشب زنشو خفه کرد

1066 بازدید | 50 پست

مثل اینکه فهمیده زنش با یکی رابطه داره بعد دوست پسر زنش عکس خودشوکه با دختره گرفته بود رو میفرسته برا شوهری.. شوهره هم عصبی میشه به یه بهانه ای زنش می‌بره بیرون با همدستی خواهرش و دامادشون دختره رو خفه میکنن بعد میندازه تو بیابون دیگه زنگ میزنم به پدر زنش که بیا دخترت کشتم برو جسدش بردار میگن دختره چهار ماه حامله بوده شوهرش داره میگه نه بچه از من نبوده. من گفتم حتی اگه از اونم نبوده حق نداشته دختر مردم بکشه طلاقش میداد نه اینکه بیاد مثل داعشا رفتار کنه عوضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خود مرده که کاری ندارن 

ولی برا کدوماده و زنش به عنوان معاونت در قتل حبس میبرن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

دوست منو هم شوهرش خفه کرد 

بااین تفاوت که دوستم فهمیده بود که زن صیغه داره پسره 

یه دختر 1ساله داشت وقتی پرکشید😔

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اگر زن‌ها میخواستن با مردا مثل خودشون رفتار کنن(یعنی خیانت=مرگ) هیچ مردی زنده نبود✌🏻

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

از کجا معلوم خیانت میکرده؟! شاید واسه زنه پاپوش دوخته بودن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یارو گرفتن؟

بگیرن هم قانون طرفشه

قانون میگه اگر مردی همسرش رو حین خیانت ببینه کاملا حق داره که بکشتش

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝