2777
2789
خیلی خوب بود اصلا دلم براش تنگ شد…اگه اونو نمیدیدم هیچوقت نمیفهمیدم عشق چیه

باهاش دیگه راه ارتباطی نداری؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سیزده ساله حتی یه تک هم رو گوشی هم ننداختیم

عزیزم اشتباه خودت بود دیگه باید همون موقع تکلیف خودت و رابطت رو مشخص میکردی

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

بد عاشق شده بودم

ازدواج نکردی؟

سه ساله

عزیزم اون لاشی و تنوع طلب بوده 

که ازدواج کرده

الان که تو هم ازدواج کردی تمام عشقت رو به شوهرت بده

پارک ملت مشهد. البته قبلش میخواستمش، اونجا باهاش حرف زدم، 

نتیجش این شد که 4سال عاشقانه گذشت من رفتم خدمت سربازی. وقتی برگشتم گفت تو رابطم 😂برام صبر نکرد💔 اون فرشته بود. ( شیطان هم روزی فرشته بود) 

چند داشتی تو کارتت

62

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز