2777
2789
اره …اگه عقل الان رو داشتم هیچوقت بهش نمیگفتم

اتفاقا خوب شد گفتی چون که بازم عذاب وجدان اینو همیشه داشتی که چرا بهش نگفتم . همین دلیل قانع کننده ای که بهش فکر نکنی🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفته بودم کهمیدونست

ردت کرد؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

تو شهر ما دانشجو بود…ترم آخرش بود که باهم آشنا شدیم…بعدم که رفت

خب جواب ابراز علاقت چی بود پس؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

خب چن ماه که باهم بودیم میدونست دوسش دارم …مطمعنم فکرش و نمیکرد وقتی ۳۱سالم بشه هم عاشقشم😁😭

وا پسره ادم درستی نبود وگرنه ما تو دانشگاه هم داشتیم پسره درسش یه سال زودتر از دختره تموم شده ولی همچنان با هم هستن و قصدشون هم جدیه

وا پسره ادم درستی نبود وگرنه ما تو دانشگاه هم داشتیم پسره درسش یه سال زودتر از دختره تموم شده ولی هم ...

حرفت کاملا منطقیه خیلیارو دیدم رابطه های از راه دور دارن که موفق بودن هرچند خودم موافق نیستم

حرفت کاملا منطقیه خیلیارو دیدم رابطه های از راه دور دارن که موفق بودن هرچند خودم موافق نیستم

با این پسره ماهی یبار میاد شهر دانشگاه ما دوست دخترش رو ببینه

عشق یه طرفه اگه حتی خدا هم بخاد نمیشه

وقتی باهم رل زدین یعنی دوطرفه بوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز