2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو دانشگاه

هیچی خودممممم ریدم تو زندگیم الانا هم بعضی روزا یادش میفتم حالم بد میشه گریه میکنم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

[QUOTE=386060858]هنوز اشنا نشدم 😂😁[/QUشما منتظر باش تا بیاد😉😁

زیاد براش منتظر نیستم 😁💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

یطرفه بود دیگه…تاپیک اخرمه

چرا خودت بهش نگفتی

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

تو دانشگاههیچی خودممممم ریدم تو زندگیم الانا هم بعضی روزا یادش میفتم حالم بد میشه گریه میکنم

اینجوری نگو یکی از تجربیاتت بوده چه خوب چه بد بهت درس میده

زمان حال زندگی کن🙂

2790
2778
2791
2779
2792