2789
عنوان

بیاید نظرسنجی 😅💘

37 بازدید | 5 پست

این تایپک سومه 🥲💔

رشته ی دانشگاهی هست و اینم بگم که میدونم دوتا رشته ای که گفتم اصلا باهم سنخیت ندارن ولی برا اینکه بدونم کدوم راهو برم دارم میگم 😅

1. معارف : مثل رشته ی هنرستانم هیچ درس ریاضی و فیزیک نداره و مدرک گرفتنش رو فکر کنم راحت تر بتونم

2. تربیت بدنی یا همون علوم ورزشی: غیر از درسهای حفظی و عملی درسهای فیزیک و ریاضی و... هم داره ولی چونکه از سال نهم میخواستم که این رشته رو برم میترسم اگه بعدا معارف رو انتخاب کردم دوباره مثل چند سال پیشم پشیمون بشم و بگم چرا این رشته رو نرفتم 😢

راستی کدوم از لحاظ شغلی بهتره؟ 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
تربیت بدنی یا علوم ورزشی
5
83%
معارف اسلامی
1
16%

خدایا بسه

اگه میتونی کنکور بده

ولی از این دو رشته تربیت بدنی بهتره

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

کی گفته معارف آسونه؟ من معارف خوندم اتفاقا ریاضی داره ، فلسفه منطق زبان خارجی 

عربی هم که نگم دیگه 

خیلی مشابهت زیادی به رشته انسانی داره !

همون تربیت بدنی هم سخته 

در کل اینا میخوام بگم که هر رشته ای سختی های خودشو داره 

ببین به چی علاقه داری 

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته معارف آسونه؟ من معارف خوندم اتفاقا ریاضی داره ، فلسفه منطق زبان خارجی عربی هم که نگم دیگه خی ...

اره ولی اخه تو چارت های درسی اصلا اینارو نگفته بود 😢

اوکیه خوب شد بهم گفتی 😅❤️‍🔥

علاقم بیشتر تربیت بدنیه معارف رو هم فعلا حسی ندارم هم اره هم نه کلا بی حس :) 

خدایا بسه

کی گفته معارف آسونه؟ من معارف خوندم اتفاقا ریاضی داره ، فلسفه منطق زبان خارجی عربی هم که نگم دیگه خی ...

تربیت بدنی که اره خیلی سخته اونم ولی کلا میخواستم ببینم کدومش بهتره.. با اینکه این دوتا رشته اصلا بهم نمیاد 

خدایا بسه

تربیت بدنی که اره خیلی سخته اونم ولی کلا میخواستم ببینم کدومش بهتره.. با اینکه این دوتا رشته اصلا به ...

من تو رشته تربیت بدنی تخصص ندارم

بهتره با یه مشاور صحبت کنی گلم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.