2777
2789
عنوان

رشته معارف یا تربیت بدنی 😂🤲🎾

88 بازدید | 10 پست

سلامم.. برا دانشگاه این دوتا رشته رو در نظر دارم 😐😂

تربیت بدنی رو خودم دوست دارم ولی پدر مادرم میگن که برم معارف.. 

تربیت بدنی غیر از اناتومی و.. ریاضی و فیزیک هم داره که رشته ی هنرستانیم ریاضی و فیزیک نداشت و نمیدونم میتونم مدرک بگیرم یا نه؟ چونکه برام خیلی سخته

ولی از همون سال نهم میخواستم برم تربیت بدنی

درمورد رشته معارف اینکه اصلا ریاضی و فیزیک و.. نداره و مدرک گرفتنش برا من خیلی راحت تره.. 

از معارف بدم نمیاد ولی میترسم مثل هنرستانم دوباره اشتباه کنم و اون چیزی که میخواستمو نرم.. 

از طرفی هم نمیدونم اینده شغلی کدومشون بهتره؟

چرا نمیری موسیقی

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معارف چجور رشتیه؟ درموردش میگی؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
تاحالا دست به تار موسیقی هم نزدم :/کلا از جو خوشم نمیاد اکثرا اهنگا سنتی یا کلاسیکه 😂

تو که درآمد برات ملاک نیست برو یه چیزی که بهت خوشبگذره 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

معارف چجور رشتیه؟ درموردش میگی؟

معارف همون معارف اسلامیه که کلا راجب دین و فلسفله و منطق و فقه و دین و... اینا هست 

بعد چونکه خانوادم مذهبی ان میتونم با شرایط کنار بیام ولی تربیت بدنی رو از نهمم دوست داشتم ولی برام سخت تره چونکه هنرستانم ریاضی و اینا نداشت ولی میترسم باز اشتباه هنرستانم رو کنم بعد دوباره بگم چرا نرفتم اون رشته ای که قبلا میخواستم و.. 

تو که درآمد برات ملاک نیست برو یه چیزی که بهت خوشبگذره

اره ولی حالا اگه درامد برام ملاک بود باید میرفتم مهندسی کامپیوتر یا بازرگانی و.. که اینارو عمرا اگه بتونم دووم بیارم 

معارف همون معارف اسلامیه که کلا راجب دین و فلسفله و منطق و فقه و دین و... اینا هست بعد چونکه خانوادم ...

علاقت ب کدومه؟  همونو برو

ریاضی و فیزیک داشتن ک ملاک نیس ک بخوای ب خاطرش تربیت بدنی رو نری

در حد پاسی بخونی اوکیه دیگ

حسابی تحقیق کن و با چشم باز انتخاب کن، اگ واقعا تربیت بدنی علاقه داری و با تمام چیزاش مثل ورزش های مختلف و .... کنار میای برو، اصل تربیت بدنی ب چیز دیگ ای هست ک باید کنار بیای ن اون ریاضی و فیزیکش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙