2821
2789

همراه درس خوندن برگه بذار زیر دستت بنویس مدام

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قلقش چیه

قلقش فکر کردن،   اشتباه درس خوندن✖️ اینجوریه.... 

سوال یک(...........................)  خب راه حلش هم اینه............  تو امتحان اومد همینو مینویسم. یادگرفتم 😁

روش درست درس خوندن. (فکر کن) 

سوال یک (.....................) خب روش فکر کنم🤔 نه چیزی به ذهنم نمیرسه  برم راه حلشو ببینم ، آآآهههااااا. 

خب سوال دو (...................) خب روش فکر کنم🤔....... 1ساعت نیم بعد..... 🤔هنوز دارم فکر میکنم. آها یافتم  

سوال سه (................) خب اینم که نقشه راهش یا نقشه حلش مثل قبلی😎 

کلا فیزیک ریاضی جوریه که تو فرمول و راه حل خوب یاد بگیری به اصطلاح نقشه حل سوالات تو ذهنت چینده بشه نیازی به درس خوندن زیاد نداره. چون تو با یک سوال یادمیگیری و 10تا سوال دیگه خودت حل میکنی 

ولی دروس حفظی مدام باید بخونی تا فراموش نکنی.... 🤮🤮

[QUOTE=386046279]ممنون،تجربی[/QUOTEپس خانم دکتر آینده ای👏👏 انشالا چه رشته و تخصصی دوست داری بری؟؟؟ ...

اتفاقا الان اصلا هدفم پزشکی نیست،بین فرهنگیان و پیرا ها

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

من این راه 3بار رفتم. مشورت خواستی درباره کلاس کنکور و کتاب و....... در خدمتم و نحوه خوندن درسا

ممنونم،فعلا فقط میخوام زودتر سال دیگه این موقع برسه و تموم شه که فقط فشاره

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

اتفاقا الان اصلا هدفم پزشکی نیست،بین فرهنگیان و پیرا ها

خیلی عالیه. رشته های زیادی هست که بهتر از پزشکیه. 

چه رشته ای دوس داری 

خودم روانشناسی و شیمی کاربردی دوس دارم 

روانشناسی چون سرگرمی خوندن کتاب های روانشناسی دانشگاهیه😂 البته خودم انصرافی روانشناسی هستم 

شیمی هم برای مقطع دکترا. فیتوشیمی یا بیوشیمی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز