samanhhh مدیر عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 1352 عنوان مسواک چه مارکی خوبه چه مدلی | مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 67 پست شما از چه مارک مسواک استفاده میکنیدچکار کنیم از پوسیدگی دندان محافظت کنیم 1404/04/05 | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت_فرنگیه_قرمز عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 965 قربونتون عزیزممثل شما کمه🙏🏻❤️ زنده باشین و سلامت ❣️✨ ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.
توت_فرنگیه_قرمز عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 965 همچنین❤️😘 عزیزم یه سوال داشتم من یه دندون عقل نهفته دارم که فک جوشه جراحیش خیلی سخته؟ قبلا دوتا نهفته جراحی کردم راحت بود تقریبا فقط ی کم بعدش مراقبت داشت ولی این چون فک جوشه خیلی میترسم خیلی درد داشته باشه😭 ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.
percika عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 4970 عزیزم یه سوال داشتم من یه دندون عقل نهفته دارم که فک جوشه جراحیش خیلی سخته؟ قبلا دوتا نهفته جراحی کر ... کشیدنش نسبت به دندون معمولی دسوار تره ولی جای نگرانی نیست عزیزمپیش یه دندونپزشک با تجربه بریننگران نباشین بی حسی میزنن چیز خاصی متوجه نمیشین
توت_فرنگیه_قرمز عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 965 کشیدنش نسبت به دندون معمولی دسوار تره ولی جای نگرانی نیست عزیزمپیش یه دندونپزشک با تجربه بریننگران ن ... خب خداروشکر عزیزم مرسی💚✨🙏🌿 ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.
توت_فرنگیه_قرمز عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 965 قربونت عزیزم مرسی عزیزم💚💞 دندون پزشک عمومی هم انجام میده یا حتما باید برم جراح فک؟ ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.
percika عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 4970 مرسی عزیزم💚💞 دندون پزشک عمومی هم انجام میده یا حتما باید برم جراح فک؟ متخصص مهارتش بیشتره تو جراحیاگه عمومی معتمد و با تجربه نمیشناسین بهتره برین پیش یه متخصص جراحی