2777
2789
سم حتی مقدار کمش هم سمه نظرتون بشدت رد میشه . علوم تجربی خودش خودشو نقض میکنه . مقالات انقدر در زمین ...

واقعا حرفاتون هیچ منبعی نداره

مثلا ویتامین دی هم که به میزان زیاد خورده شه باعث مسمومیت و بیماری میشه در نتیجه ویتامین دی نباید مصرف کنیم!شیوه زندگی شما به من ربطی نداره اما اگه فرزند دارین حق به گردنتونه اگه مسواک نزنین بهشون چون فکر میکنین اینجوزی بهتره

خب امار های ایران بی درو پیکره امار یه کشور جهان اول که همچیش جز به جز ثبت میشه که بی درو پیکر نیستم ...

امارهاتون کی میده ؟ بهداشت جهانی که با مافیای ... یکیه ؟؟؟ مردم اگاه شدن شکر خدا همه بسمت طبیعیت رفتن حالا شما امار فیک بده از کسی که خودش سهام داره داروسازیه ... بیمار کن و دارو بفروش این حرف کمی اشنا نیست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواد مخدر که اتفاقا در صنعت پزشکی بشدت رواج داره شما نباید دیگه این حرفو بزنی

این چه ربطی به حرف من داره!میگم مگه هرچی طبیعیه قراره سالم باشه که میگین فلان چیز طبیعیه فقط باید ازون استفاده کرد

واقعا حرفاتون هیچ منبعی ندارهمثلا ویتامین دی هم که به میزان زیاد خورده شه باعث مسمومیت و بیماری میشه ...

چوب مسواک طبیعی رو الان دارن پزشکای خارجی هم تبلیغ و تایید میکنن اون وقت شما چقدر اصرار برا مسواک پلاستیکی که عامل اصلی پوسیدگی دندونه داری این لجاجت شما عجیبه

اگه میخواستین متوجه شین تا الان شده بودینموفق باشین🙏🏻

خداروشکر همین که عموم مردم اگاه شدن برا ما کافیه ... سلامتی فقط در طبیعت و محصولات طبیعیه نه محصولات و داروهای شیمیایی

الان همه دندونا از فلوراید و مسواک پلاستیکی پوسیده دیگه همه اگاه شدن اونکه کمتر مسواک زده دندونای سا ...

عزیزم بسه انقد حرفای غیر علمی و بی منطق نزن. 

من خودم قبلا نخ دندون نمی‌کشیدم مسواک به ندرت میزدم شیرینی جات خیلی مصرف میکردم و دیدم چه بلایی دارم سر دندان هام میارم. 

الان مرتب نخ دندان میکشم مسواک میزنم دهانشویه استفاده میکنم و مصرف شیرینی جات رو ترک کردم و دارم به عینه میبینم چقدر دندونام بهتر شدن. 

این افکار جز دندون پوسیده چیزی براتون نمیاره. قدیما مردم 40 سالگی دیگه دندون تو دهن شون نبود الان با پیشرفت علم دندون ها سالم تر شدن چون چیزی به نام بهداشت دهان و دندان مطرح شده. 

برین یه عکسOPGبگیرین تا بفهمین چه بلایی سر دندون هاتون دارین با عدم رعایت بهداشت میارین. 

اصلا وقتی مسواک میزنی دهان شویه میزنی دندونات زیبا میشن دهنت بوی خوب میگیره خودت اعتماد به نفس میگیری. 

صدبار هم در اسلام به بهداشت تاکید و تاکید شده. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

این چه ربطی به حرف من داره!میگم مگه هرچی طبیعیه قراره سالم باشه که میگین فلان چیز طبیعیه فقط باید از ...

عزیزم ولشون کن بحث کردن فایده ای نداره. 

چیزی به اسم بهداشت دهان و دندان بسیار مهمه و هرکسی هم رعایت نکنه بعدا دودش تو چشم خودش میره. 

عزیزم ولشون کن بحث کردن فایده ای نداره. چیزی به اسم بهداشت دهان و دندان بسیار مهمه و هرکسی هم رعایت ...

من فقط گفتم شاید حرفام تاثیری داشته باشه اگه بچه ای داشته باشن به بهداشت دهان اون بچه اهمیت بدن

وگرنه خودشون که بعید میدونم

من فقط گفتم شاید حرفام تاثیری داشته باشه اگه بچه ای داشته باشن به بهداشت دهان اون بچه اهمیت بدنوگرنه ...

متاسفانه وضعیت بهداشت دهان و دندان به خاطر یه سری گارد گیری های بی منطق خیلی پایینه. 

کار خوبی کردین آگاهی بخشی کردین.