2777
2789
خوبه هممون میدونیم فلوریدا سمیهو پوکی استخوان میاره و بیشتر باعث خرابی دندون میشه اگه این نبودشماها ...

عزیزم اگه نظرتون اینه شما بدون فلوراید استفاده کنید🙏🏻امیدوارم ۵۰ ۶۰سالگی پشیمون نشید از این تصمیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه نظرتون اینه شما بدون فلوراید استفاده کنید🙏🏻امیدوارم ۵۰ ۶۰سالگی پشیمون نشید از این تصمیم

الان همه دندونا از فلوراید و مسواک پلاستیکی پوسیده دیگه همه اگاه شدن اونکه کمتر مسواک زده دندونای سالم تری داره . پلاستیک مگه میشه واسه دندون مفید باشه ؟ یا خمیر دندون با اون همه ترکیبات سمیش . هر کسی ددونه دونه ترکیبات خمیر دندونو سرچ کنه حتی اگه بی سوادم باشه متوجه میشه چه سمی به خورد ملت دادن تا صنعت دارو رو رونق بدن مردم اگاه شدن و رو به محصولات طبیعی اوردن از بس مواد و داروی شیمیایی عوارض داشته تنها کسایی که ناراحتن ازین جریان اگاهی مردم اکثرا یه صنف خاصی هستن ... خداروشکر از اگاهی مردم

پس به جای خمیر دندون چی استفاده کنیم ؟

ترکیب نمک طبیعی و عسل طبیعی . چوب مسواک هم خودش بتنهایی یک خمیر دندون و مسواک کامله . برای جرم گیری هم ترکیب مساوی کف دریا با نمک طبیعی که از عطاری معتبر بگیرین 

دوستان مسواک ذوغالی استفاده کردین ؟

برو داروخانه بگو مسواک زغالی 

البته اصلش رو باید بگیری کیفیتش عالی

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

ما الان داریم راجع به سلامت دندان صحبت میکنیم که فلوراید اساسیهیکسری مقاله هم راجع به تاثیر فلوراید ...

فلوراید طبیعی نه فلوراید صنعتی پزشک محترم . فلوراید طبیعی در چوب مسواک و نمک طبیعی بوفور هست چرا فلوراید شیمیایی خمیردندون با اون همه عوارض ؟

شده حمایت ید شیمیایی در نمک ها که تیروئید را داغون و تخریب کرده . در تحصیلات شما بشدت شک کردم با عرض معذرت بسیار بسیار نا اگاهید

الان همه دندونا از فلوراید و مسواک پلاستیکی پوسیده دیگه همه اگاه شدن اونکه کمتر مسواک زده دندونای سا ...

برای این حرفتون امار ثبت شده ایم دارین؟!کی گفته اونی که کنتر مسواک میزنه دندون سالم تری داره!

خودتون با منطق خودتون فکر کنین کسی که با مسواک یه جرمیو از روی دندونش پاک میکنه قراره دندونش سالم تر بمونه یا کسی که مسواک نمیزنه!؟

فلوراید هم اگه میگن سمیه مقادیر بالاش اینطوره نه۱۱۰۰پی پی ام !

دوستان سرچ کنید مسواک طبیعی و جرمگیر طبیعی انواع چیزای مفید طبیعی میاد . بشدت از مواد شیمیایی مثه خم ...

مگه هرچی اسم طبیعی روشه سالمه؟الان ماریجوانا و تریاکم صددرصد طبیعیه

پس شما توصیه میکنین!

برای این حرفتون امار ثبت شده ایم دارین؟!کی گفته اونی که کنتر مسواک میزنه دندون سالم تری داره!خودتون ...

ما نتایج عملی را میبینیم نه امار های بی درو پیکر ... شما خودتو ب خواب بزن موفق باشی

برای این حرفتون امار ثبت شده ایم دارین؟!کی گفته اونی که کنتر مسواک میزنه دندون سالم تری داره!خودتون ...

سم حتی مقدار کمش هم سمه نظرتون بشدت رد میشه . علوم تجربی خودش خودشو نقض میکنه . مقالات انقدر در زمینه مضرات فلوراید زیاده که نظر شما برا خودتون محترمه

ما نتایج عملی را میبینیم نه امار های بی درو پیکر ... شما خودتو ب خواب بزن موفق باشی

خب امار های ایران بی درو پیکره امار یه کشور جهان اول که همچیش جز به جز ثبت میشه که بی درو پیکر نیست

میتونین چک کنین میزان کاهش پوسیدگی توی یه کشور جهان اول بعد از استفاده از فلوراید چقدر بوده!

مگه هرچی اسم طبیعی روشه سالمه؟الان ماریجوانا و تریاکم صددرصد طبیعیهپس شما توصیه میکنین!

مواد مخدر که اتفاقا در صنعت پزشکی بشدت رواج داره شما نباید دیگه این حرفو بزنی