2789
عنوان

کراتین مو

61 بازدید | 7 پست

سلام من ارایشگر تازه کار هستم میخوام برای تمرین موهای مادرمو کراتین کنم. اگه کسی کراتین کاره لطف کنه بگه چه برندی بخرم و ایا ۲۰۰ میل کافیه؟ موهاش تا روی شونه هاشه و پر پشت و ضخیمه. برا اینکه هم تقویت شه هم صاف شه میخوام کراتین رو پروتیین قاطی کنم. یه برندی معرفی کنید که هم اقتصادی باشه هم مو رو از بین نبره و ماندگاری بالا داشته باشه

سلام عزیزم من کراتین کار هستم آره عزیزم 200 تا 250 اقتصادی کادیو خوب هستش احیا خم داره 

کاربر مودی هستم و دیوانه ام اگر دیدی به فاصله پنج دیقه دوتا تاپیک زدم که بهم نمیخوند فیک نیستم، شخصیت واقعی و حرفای واقعی خودمه و مودی ام

سلام عزیزم من کراتین کار هستم آره عزیزم 200 تا 250 اقتصادی کادیو خوب هستش احیا خم داره

نمیدونستم همزمان میشه هم کراتین کرد هم پروتیین 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونستم همزمان میشه هم کراتین کرد هم پروتیین

نه عزیزم باید پروکراتین کنی که ترکیب جفتش هستش 

کاربر مودی هستم و دیوانه ام اگر دیدی به فاصله پنج دیقه دوتا تاپیک زدم که بهم نمیخوند فیک نیستم، شخصیت واقعی و حرفای واقعی خودمه و مودی ام

نه عزیزم باید پروکراتین کنی که ترکیب جفتش هستش

اهان . سیوت میکنم بعد سوال دارم ازت الان حالم خوب نیست ....

درمورد برند امازون شنیدین؟ اون چطوره؟ و اینکه کادیو هم پروتئین بخرم هم کراتین؟ شامپو قبل و بعد و ماس ...

اشتباه ریپلای کردی 

من سر در نمیارم 

درمورد برند امازون شنیدین؟ اون چطوره؟ و اینکه کادیو هم پروتئین بخرم هم کراتین؟ شامپو قبل و بعد و ماسک مو چی بخرم؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز