2777
2789
کی گفته😐اسمش چی بوده ؟پولی کم‌ نشده فقط اطلاعات هک شده که بروز شدن ..بیخودی استرس نده ..بعدشم پیامک ...

@زمستان_هستم‍ 

سه تا تاپیک دیگه هم دیدم 

کاربرا گفتن چتونه شما؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
کی گفته😐اسمش چی بوده ؟پولی کم‌ نشده فقط اطلاعات هک شده که بروز شدن ..بیخودی استرس نده ..بعدشم پیامک ...

اخه شاید دارن درست میکنن

من دیشب کارت کشیدم همون لحظه همون مبلغ اومد پیامکش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه واقعا ۹ تومن اومده بود بابام ۹ تومنو زدن به یه کارت دیگشون ببینن واقعیه یا نه‌. بعد دیدن که درسته ...

پیامک واریز کسر اصلا نمیاد چطور بابات فهمیده ..من الان میرم خرید پیام کسر نمیاد ..اصلا پیامکاش فعال نیست 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

پیامک واریز کسر اصلا نمیاد چطور بابات فهمیده ..من الان میرم خرید پیام کسر نمیاد ..اصلا پیامکاش فعال ...

ببخشید من یه اشتباهی کردم 

واریز از طرف پاسارگاد بوده پیامشم اومده الان رفتم پرسیدم. بعد زدن به کارت دیگشون واقعا ۹ تومن اومده بود . دوباره برش گردوندن به همین کارت امروز صبحم خود پاسارگاد برداشت کرد.

ببخشید من یه اشتباهی کردم واریز از طرف پاسارگاد بوده پیامشم اومده الان رفتم پرسیدم. بعد زدن به کارت ...

تاجایی که من میدونم بانک سپه و پاسارگاد خدمات اینترنتیش هنوز درست نشده اختلال داره ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑