2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم دارن کالابرگ میدن،دقیق نمیدونم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ربطی ب کالابرگ نداره

دیگه نمیدونم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اصلا پیامک نمیاد چطور برای تو اومده ..کلا فعال نیست پیامکاش هنوز ،...فقط پیامای رمز تغییر کرده میاد که اونم بانک میفرسته ..حتما برو بانک ببین قضیه چیه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

کاربرا اینجا گفتن از حسابمون کم شده

کی گفته😐اسمش چی بوده ؟پولی کم‌ نشده فقط اطلاعات هک شده که بروز شدن ..بیخودی استرس نده ..بعدشم پیامکها هنوز بروز نشده اکه برای کسی پیامی هم رفته اشتباهه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

وایشاید الکیه پیامکا

نه واقعا ۹ تومن اومده بود 

بابام ۹ تومنو زدن به یه کارت دیگشون ببینن واقعیه یا نه‌. بعد دیدن که درسته دوباره برگردوندن به کارت سپه و میخواستن برن بانک که امروز دیدیم خودشون ۹ تومن رو برداشتن

اره نمیومد برا منمدیشب اومدبا الان ک معلوم نیست چیه

کللاسیستم های بانکی سپه  هنوز اختلال داره ..تا درست نشه همینه