2777
2789
عنوان

طلاق دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست

خودت بدعادتش کردی

بعدشم شما ک ی لار ازدواج کرده بودی باید سختگیریت برای ازدواج دوم بیشتر میشد

البته هیچکس بی عیب نیست

ولی خب

انتخاب خودت بوده

حالا تصمیمم با خودته

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم وقت برا طلاق همیشه هست بالاخره تمام تلاشتو بکن که بعداً بازم عذاب وجدان نداشته باشی یا حس پشیمونی سراغت نیاد عضو این کانال که میگم بشو خیلی خانما و آقایون جواب گرفتن و به آرامش رسیدن چون حاج آقا حسینی دلسوزانه همه رو راهنمایی می کنه خواستی درخواست دوستی بده لینک کانال رو برات بفرستم عزیزم إن شاءالله زندگیت پر از آرامش و نور باشه 

ی مدت خرج نکن ببین چطور میشه ب هرحال خرج خونه با مرده

بهش گفتم من دیگه خسته م حتی با دعوا نگفتم از سر استیصال گفتم گفتم من دیگه نمیتونم قسطارو بدم فقط اونجوری میتونم باهات ادامه بدم، گفت خب منم تنهایی نمی تونم زندگی رو بچرخونم مس بهتره جدا شیم

خوش به حال تو تا ازدواج نکردی نمیدونی چقد افتضاحه، اصلا با تصورت یه دنیا فاصله داره، تنهایی خیلی آرا ...

من ارامش ندارم والا خیلی بده ، 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
من واقعن از متاهلی خستم.دلم میخواد برا خودم زندگی کنم

با محردیم نمیشه ، من ک گیرم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

عزیزم همسرت خودش یه مشگل بزرگه 

شما زن گرفتی شوهر نکردی 

اون میدونه شما رهاش کنی به مشگل میخوره برای همینه مشگل درست نمیکنه 

ایشون یه آدم خودخواه که شمارو باز برای خودش میخواد نه  برای خودتون