2777
2789
عنوان

طلاق دوم

442 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من الان تو ازدواج دومم هستم، ۵ ساله ازدواج کردم، بچه هم نداریم، همسرم خیلی مسئولیت پذیر نیست، من خودم شاغلم، همسرم چند سال بیکار بود من کلا ساپورتش میکردم، الانم که یک ساله سر کار رفته بازم من کلی قسط باید بدم و پول کمی برای خودم میمونه، همسرم هیچ مشکل دیگه ای نداره حدود دو ساله که حس جنسی هم بهش ندارم و در حال حاضر خیلی خسته م از مسئولیت و میخوام همه چیز رو رها کنم اولا به نظرتون کار درستیه؟ دوما هنوز خیلی دوسش دارم و احساس وابستگی میکنم به نظرتون خوب میشم؟(چون تو طلاق اولم انقد طرف مشکل زیاد داشت و اذیت شدم که خیلی راحت و بدون کوچکترین ناراحتی جدا شدم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی از فامیلمون دقیقا مشکل شما رو داشت با این فاصله که اونم از ازدواج. دومش چهار تا پنج ماه بیشتر ...

خب جدا شد؟ چرا من انقدر احساس بدی دارم برای جدایی؟ طبیعیه؟ حس دوست داشتن زیاد دارم ولی از طرفیم اذیت میشم

خب جدا شد؟ چرا من انقدر احساس بدی دارم برای جدایی؟ طبیعیه؟ حس دوست داشتن زیاد دارم ولی از طرفیم اذیت ...

ابن طرف خودش ازدواج دومش رو دوست نداشت فعلا دادگاه میره تا جدا شه میگفت خیلی خسیس و بی عرضه است همش دنیال این بود که از این دختره پول بگیره 

تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤ 

به هرحال هیچ آدمی بدون مشکل نیست که قرار نیست همه فقط خصوصیات خوب داشته باشن. اگه مشکل خاصی نداره ال ...

خب آخه مسئولیت پذیر نیست، من کلا افسرده شدم داغونم، حس جنسی هم کلا بهش ندارم یعنی میگی با این حال میشه ادامه داد؟

چرا اخه بازم ازدواج میکنید

خوش،بخالش😢کاش منم ی بارحداقل ازدواج کنم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏