2777
2789
عنوان

پسر همسايه

118 بازدید | 15 پست

والا چند بار بيشتر همو نديدم

ولى دو سه بارى كه من تا ميخواستم بيام برم خونه

(خونه هامون بغل همه)

ميشينه جلو در خونه و يهو پاشده رفته يجا ديگه😐

مامان باباهامون و ختى خواهرامون باهم دوستن و حتى رف و امد خونوادگى داريم ولى تو اين رف و امدا نه اون مياد خونه ما نه من ميرم خونه اونا

چرا واقعا وقتى منو بازم ديد انگار برق گرفتش و پاشد رف:/؟

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من ببار سر ظهر داشتم تو کوچه میرفتم گفتم کسی نیست باد شکم رو خالی کردم سر پیچ پیاده یهو اونم اوم ...

چه زشت

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
خب احساس راحتی بات نداره

اخه خب منم مث يه شهروند عادى سرم تو كار خودمه و فقط ميخوام برم خونه خودمون دليل اين رفتار چيه:/

وای من ببار سر ظهر داشتم تو کوچه میرفتم گفتم کسی نیست باد شکم رو خالی کردم سر پیچ پیاده یهو اونم اوم ...

پسر همسايه؟

وااااى نههههه

اخه خب منم مث يه شهروند عادى سرم تو كار خودمه و فقط ميخوام برم خونه خودمون دليل اين رفتار چيه:/

خب چون در خونتون نشسته و یه لحظه خب شاید خجالت کشیده

چرا انقد برات مهمه😅

چند سالته گلی؟

چون اگه بمونه اونجا ممکنه حرف در بیارن که میشینه دختر فلانی رو دید میزنهشایدم فکر میکنه اگه بمونه مم ...

مامانمم همينو گف 

خب چون در خونتون نشسته و یه لحظه خب شاید خجالت کشیدهچرا انقد برات مهمه😅چند سالته گلی؟

اخه انقد خونواده هامون نزديكه به هم بنظرم رفتارش غيرعاديه و بايد جوگير نشه پاشه زودى بره يجا ديگه

در خونه خودشون ميشينه اصلا كارى به در خونه ما نداره😂

٢٣سالمه