2777
2789
عنوان

واردای به بی بی چک بیان لطفا

95 بازدید | 6 پست

بی بی چک منفی باشه ممکنه آزمایش مثبت دربیاد با ۱۰ روز تاخیر

چقدر احتمالش هست!؟

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

آره بیبی چک ممکنه خطا بده ولی آزمایش نه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی بی چک رو چند روز تاخیر زدی ؟

امروز روز ۱۰ تاخیرمه دو روز پیشم بی بی چک زدم منفی شد دیروز آزمایش دادم حالا قراره عصر جوابشو بگیرم

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
امروز روز ۱۰ تاخیرمه دو روز پیشم بی بی چک زدم منفی شد دیروز آزمایش دادم حالا قراره عصر جوابشو بگیرم

احتمال داره بی بی چک خراب بوده باشه ولی خب اگر هم خراب نبوده باشه شاید به خاطر کیس های تخمدانی یا مواردی همچون هورمون ها شما عقب انداخته اید و باردار نیستید ولی ازمایشش از هر چیز دیگری دقیق تر است انشالله هر چی دلت میخواد اون بشه 

تمام نفس هایم به تو بنده همسرم S🥲♥️

احتمال داره بی بی چک خراب بوده باشه ولی خب اگر هم خراب نبوده باشه شاید به خاطر کیس های تخمدانی یا مو ...

وای خدا کنه نباشه من بچم تازه یکسالشه🤧