2777
2789
عنوان

خواستگارم

227 بازدید | 20 پست

سلام خانما میشه راهنمایی کنید

یبار همو دیدیم از نزدیک هم من خوشم اومده هم اونا اما چون تازگیا دیدیم و محرم تو راهه اونا میگن این دوماه محرم و صفر آشنا شیم اگر باب هم بودیم بیان دیگ تموم کنیم 

و واسطه مون که یک خانم هست اون شماره منو داده پسره زنگ بزنه تا فردا شب که قراره بیان خونمون( هم همون ببینیم هم اشنایی بیشتر خانواده )

سوالم اینه پسره زنگ زد من اصلا نمی‌دونم درباره چی میخاد حرف بزنه؟ اصلا نمی‌دونم چی بگم ؟ نمی‌دونم راجبه چی حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضوری همو ببینین برای آشنایی بهتره تا تلفنی. زنگم زد ببین خودش چی میگه بزار خودش سر حرفو باز کنه

آخه خودشون چون گفتن صیغه بخونیم تایم آشنایی من میگم شاید یکم مذهبین بعد من بگم حضوری شاید حس کنن بی بند و بارم 

البته چون از پسره خوشم اومد نمیخام از دسش بدما

خب اول که بحثای عادیه و محترمانه صحبت کن سعی نکن بخای خودتو خوب کنی ینی مثلا میدونی خوشت نمیاد از فلان حرکت ولی بگی حالا مشکلی نداره و بخای ذوق کنی  سوالای خاص بپرس اگر گذشتش برات مهمه بپرس یا مثلا سعی کن بسنجی زیاد نرو سر سوال اصلی ینی یهو بگی شما عصبانیم میشی نه مثلا بگی من اخلاق برام مهمه شخصبت مهمه ینی بیشتر خواسته خودتو بگی بعدا اگر جور بودید امتحانش کن مثلا عصبیش کنی یا مثلا خودت نگاه کن در طول مدتی که باهاشی اگر دیر جوابشو بدی یا یه تایمی به خبر نباشی چیکار میکنه چه برخوردی داره شکاکه نیست عصبی بشه چیکار میکنه

دیگه وقتی زنگ بزنه حرفتون میاددر مورد معیارهات و مسائلی که توی ذهنت سوال بپرس

میتونی چندتا چیز بگی بدونم 

مثلا درس و ادامه تحصیل 

برنامه برای آینده چیه 

مساعل مذهبی و .... 

ازش بپرسم 

دیگ چی؟

آها یعنی راجب شرایطش بپرسم؟ چیا بپرسم

فعلا زوده ها ولی سعی کن از حقوقش و چیا خوشحالم میکنم و انتظاراتش از همسر آیندش و زندگی و اینا بپرس

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم
خب راجب هدفاتون عقیده هاتون خولسته هاتون راحب هر چیزی که می‌خوای از همسر ایندت بدونی البته اینا رو ب ...

قراره بیان با مامانش خونمون بریم اتاق صحبت کنیم 

ن خواستگاری فعلا فقط همون آشنایی بنظرت اوکیع؟

آخه خودشون چون گفتن صیغه بخونیم تایم آشنایی من میگم شاید یکم مذهبین بعد من بگم حضوری شاید حس کنن بی ...

نه صیغه نکنیا.هر چی دست نیافتنی تر بهتر.ملاحت در رفتار و صحبت داشته باش.

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم