2777
2789
عنوان

حذف کاربری

68 بازدید | 8 پست

چطوری میتونم حساب کاربریم رو حذف کنم؟! 

قدیمیه ولی یه سری تاپیکا دارم که دوسشون ندارم

چندبار هم لینک گذاشتم برام حذف کنن حذف نکردن 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

کاربریتو پاک کنی تاپیکات پاک نمیشن همون باید روزای زوج ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک بدی به نی نی یار برات پاک کنه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیفه کاربریت

🥺

چیکار کنم اون تاپیکایی که نمیخوام رو؟! 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
کاربریتو پاک کنی تاپیکات پاک نمیشن همون باید روزای زوج ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک بدی به نی نی یار ...

پاک می‌کنه واقعا؟! 

چطوری میتونم بهش لینک بدم؟! مدت زیادیه نیومدم سایت یادم رفته

پاک می‌کنه واقعا؟! چطوری میتونم بهش لینک بدم؟! مدت زیادیه نیومدم سایت یادم رفته

بله پاک میکنه

مدل گوشیا فرق داره معمولا بالا یا پایین مرورگر آدرس تاپیکو زده اگه نتونستی پیداش کنی بزن روی کاربریت و روی تاپیکی که میخوای پاک شه چند ثانیه نگه دار و کپی پیوند یا کپی لینک یه همچین چیزی میاد اونو که کپی کردی بفرست تو پی وی @niniyar‍ همون تایمایی ک گفتم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بله پاک میکنهمدل گوشیا فرق داره معمولا بالا یا پایین مرورگر آدرس تاپیکو زده اگه نتونستی پیداش کنی بز ...

مرسی دوستمممممم❤️

مرسی دوستمممممم❤️

خواهش میکنم عزیزم😘❤️

خواهش میکنم عزیزم😘❤️

❤️❤️❤️