من این ماه تو روز سوم پریودیم آزمایش هورمونی دادم amh ام ۰/۷۵ بود
دکترم هم امروز مطب نمیاد باید صبر کنم تا شنبه
خیلی استرس گرفتم
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
سلام؛ عزیزم ذخیره تخمدانی تون پایین هست ، سنتون را نمی دونم اما اگر میخواهید یک بارداری خوبی داشته باشید و تو پروسه آی وی اف نرید حتما حتما اوابوست و فرتیل اید زنان به مدت حداقل 3 ماه مصرف کنید . اوابوست روزانه 4 کپسول، فرتیل اید روزانه 3 کپسول همراه غذا مصرف کنید بسیار کمک کننده در بالا بردن ذخایر تخمدانی است در ضمن ورزش هوازی و داشتن رژیم مدیترانه ای هم در روند درمان کمک میکنه.
سلام؛ عزیزم ذخیره تخمدانی تون پایین هست ، سنتون را نمی دونم اما اگر میخواهید یک بارداری خوبی داشته ب ...
سلام عزیزم ۲۶ سالمه
خیلی ممنونم از راهنماییتون😍❤️
خداروشکر توی سونو فولیکول هام خیلی خوب بودن
دکترم گفت سونوت با آزمایشت بهم نمیخوره🤩
خلاصه که قرار شد ۶ ماه طبیعی اقدام باشم اگه نشد برم بهم قرص های کمکی بده
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلام عزیزم ۲۶ سالمهخیلی ممنونم از راهنماییتون😍❤️خداروشکر توی سونو فولیکول هام خیلی خوب بودن دکترم گ ...
سلام، خدا روشکر که همه چیز خوبه اما حتما قبل بارداری فرتیل اید زنان مصرف کن چونکه ویتامینهای عالی برای خودتون و جنین داره و احتمال سقط و ناهنجاری را کم میکنه . در ضمن تو رابطه ات اصلا لوبریکانت غیرباروری استفاده نکن که به شدت به اسپرم آسیب میزنه و احتما باروری را پایین میاره.
سلام، خدا روشکر که همه چیز خوبه اما حتما قبل بارداری فرتیل اید زنان مصرف کن چونکه ویتامینهای عالی بر ...
قربونت برم
چشم حتماً میخورم
لوبریکانت بر پایه آب استفاده میکنم البته خیلی کم 🥲