2821
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

49 بازدید | 1 پست

حدودا هر دو هفته یه بار ناحیه ی زیر بغلم رو شیو میکنم. ولی هر دفعه از بس بعد شیو ،خارش و سوزش داشتم ، خیلی اذیت میشدم.

الان دو باری میشه که با فوم اصلاح ،شیو میکنم. فوم بدون الکل و سولفات و ضد حساسیت خریدم. مارک ژیلتم هم عوض کردم یه چیز بهتر خریدم. این دو بار اصلا خارش و سوزش نداشتم و اوضاع خیلی خوب بود. ولی الان متوجه شدم که زیر بغلم داره رو به تیرگی میره. پوستم کلا خیلی سفیده و همیشه از این که زیر بغلم تیره نیست خوش حال بودم.ولی الان واقعا نمیدونم علتش چیه. ممکنه از فوم اصلاح باشه ؟ 

ممنون میشم اگه راهکاری دارین بگین.

داروی موبر اصل بخر و اول چند دفعه به اندازه کف دست روی رونت تست کن تا کامل دستت باید و بعدش برا زیر بغل و .... استفاده کن تیره نمیکنه و لطیف میکنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

کرم سفید کننده شیر الاغ برن

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792