2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭😭😭😭😭

248 بازدید | 18 پست

من پسر هستم ۱۴ سالمه ۳ روزه آبله مرغان گرفتم کل بدنم پر دونه های بزرگ و سفید شده و شبها اصلا نمیتونم بخوابم از بس این دونه ها میخواره و توی سر و گلو و زبونم هم زده دیگه کلافه شدم لطفا یه راه حل خوب بگید ممنون

دوش آب سرد

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو داروخانه یه کرم داره مخصوص خارش و تاول هاش اونو بخر. به تمام جوش ها بزن و هروز دوش اب خنک بگیر تایکهفته طول میکشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان یا خواهرت کنارت نیست؟اینو بهش نشون بده

داخل حمام با گوش. پاک کن  و عسل دونه  دونه تمام ابله هارو بزن یه ده دیقه بمونه بعد بشور با اب سردو کامل  بدن رو ماست بزار با دستکش یا نایلون فریزر خیلی آروم ماست بمال  انقد بمونه که خشک بشه بیس دیقه کافیه بعد دوش سزد اینکارو بکنی بجای یه هفته  دوروزه خوبی

الهی بگردم انقد اذیت شدی که اومدی اینجا تاپیک‌زدی پسزمنم پاییز گرفت چقدر زجر کشید بچم ولی اگر سه روز گذشته دیگه تا فردا دردش میفته تحمل کن اینکارم‌که گفتم انجام بده بعد دوباره کل بدنت کالامین صورتی بزن

چند بار لوسیون کالامین رو استفاده کردم اما فایده ای نداشت

نگران پباش سه چهار روز دیگه خوب میشه 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

آره

خب پس ب مامانت بسپار دختر من ۷سالشه حتی ی دل‌درد کوچیک میشه میاد میگه مامان دلم درد میکنه منم کار دارم ممکنه یادم بشه میاد سر و صدا ک تو چجوری مادری خونه ب جهنم بیا دل درد منو خوب کن 😂😂