2777
2789
عنوان

‌پسرمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 36 پست
چه ربطی به افسردگی داره

به نظرم ربط داره 

چون رو اعصابش مسلط نیست و مادر افسرده باشه حالت روحیش رو بچه هم اثر میذاره

بچه از کجا تو سر خود زدن و گریه و … رو یاد گرفته ؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ وقت توی هیچ سن و سالی تحت هیچ شرایطی کتک و خشونت با بچه ها راه حل نیست که نیست همین حرفا رو میتونستی به آرومی بهش بزنی اون توی اون لحظه ممکنه عصبانی باشه پرخاشگری کنه بچست اما دلیل کتک خوردنشو نمیفهمه و بزرگ هم بشه هیچ وقت از ذهنش پاک نمیشه چه بسا ازت متنفرم میشه وقتی یاد رفتارت بیفته معذرت خواهی بعدشم به دردش نمیخوره روی رفتارهای خودت بیشتر کار کن خودتو کنترل کنی عواقبش خیلی بده

۲ سال ۹ ماه میدونم خیلی کار احمقانه ای کردم

خودخوری نکن. واقعا بعضی وقتا ادم دست خودش نیست.

شاید منم بودم همینکارو میکردم. دیگه اتفاق افتاده و تموم شده. بجاش یادمیگیره دیگه نره تو کوچه بشینه بزنه تو سرش.

شمام تا جایی که واست امکانش هست سعی کن فضای خونه رو واسش دلنشین کنی و بازی کنی باهاش که پیش پدرش بودن رو ترجیح نده. انشالله کم کم خوب میشه. به پدرشم بگین شب درمورد رفتاری که داشته یه کوچولو دعواش کنه، که بفهمه رفتارش از نظر پدرشم قشنگ‌نبوده

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

میدونم بعضی وقتا آدم کنترلشو از دست میده،دیگه نزن، میدونستی کتک زدن بچه خودت دیه داره از لحاظ شرعی، این کارو نکن،از دلش دربیار،صبور باش،افسردگی خیلی بده درک میکنم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

توروخدانزنش درو باز میزاشتی خودش خسته میشد میومد خونه بچم ۲سالشه تب داره چند روزه خوب نمیشه اگه میشه براش دعا کن خداپسرتو حفظ کنه عزیزم بیشتر قدرشو بدون اون بچس نمیفهمه شما بیشتر صبوری کن پسرمنم لجبازه همش دوس داره بره کوچه با سه چرخش بازی کنه اصلا دوس نداره بیاد خونه مادر بودن واقعا سخته

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
عجیب تر از کار استارتر،نود درصد نظراته...خیلی محیط عجیبیه اینجا...

کار استارتر که هیچی ...

حتما باید بره پیش تراپیست و اگه نیاز شد بهش پیشنهاد دارو درمانی بدن ...اون نود درصد به قول شما خدا کنه اول درمان بشن بعدا بچه ای بیاد تو زندگیشون!

توروخدانزنش درو باز میزاشتی خودش خسته میشد میومد خونه بچم ۲سالشه تب داره چند روزه خوب نمیشه اگه میشه ...

دیروز درو باز گذاشتم دوتا همسایه ها اومدن بهم گفت خجالت بکش بچت اینجوری گریه میکنه چقد سنگ دلی گفتم بخدا کاریش نکردم فقط باباش رفته سرکار