2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدین

85 بازدید | 8 پست

یه نفر هست که پنج ساله پیگیرمه و حس میکنم واقعا دوسم داره و هیچجوری از زندگیم نمیره بارها از زندگیم انداخمتش بیرون به هرشکلی (دلیلمم این بوده که جلو نمیاد واسه ازدواج)

ولی باز برگشته تو زندگیم حتی از همه جا بلاکش کردم ولی باز بهم پیام میده ولی هربار میگم بیا خاستگاریم میگه نه .حتی قصد و نیت بدی هم نداره چون تا بحال حتی دستمم نگرفته و تو دوتا شهر جدا از هم زندگی میکنیم .نظر شما راجب این ادم چیه 😐😐من خودم که اصلا درکش نمیکنم 

میگه اگه با کسی دوست شی میمیرم ولی وقتی بهش میگم خب اگه تو نیای خاستگاری طبیعتا با یکی دیگه ازدواج میکنم هیچی نمیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه عکس پروفایلتی؟

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

😂😂به جرأت میگم خیلی خوشکلترم

این که زمان خودش سوگولی دربار بوده چندین مرد براش خودکشی کردن 😂

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

اره ولی به پای سوگلی های الان نمیرسه

الان خیلی شیکن لاغر و صورتی و قرمز و سفید