2777
2789
عنوان

تو رابطه

341 بازدید | 6 پست

در طول روز کسی که بیشتر زنگ میزنه منم کسی که کلا برنامه میچینه برا دیدن منم کسی که کلی قربون صدقه می‌ره منم پارنترمم می‌ره ها ولی بیشتر حضوری مثلا هشت تا پیام قربون صدقه بدم یدونه پیام عاشقتممم نفسم میده، یا پول خاست بهش دادم دو بار ، یا پول کافه رو بعضی اوقات من حساب میکنم میبینم نداره، اما اینارو حس میکنم نمی‌بینه مثلا میگه بیا تو جمع خودمو رفیقمو پارنتر رفیقم بعد کنم بخاطر اون رفتم اما سر سنگین بودم با پسره و با دختره هم عادی میگ چرا زیاد تو جمع صمیمی نیستی و گرم نمیگیری فلان ، تو جمعمم هوامو داره قربون صدقه می‌ره واقعا ، اما یکم سر این مسائل اذیت شدم نمی‌دونم مشکل از کیه

مشکل از خودته که رو دادی بهش 

پول واسه چی میدی 

مرد واسه خرج کردنه یاد بگیرین اینو 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی بهش بها میدی؛ این رفتارت بعدا به ضرر خودت تموم میشه (طبق تجربه شخصیم بهت میگم) اگه به پسرا زیادی محبت کنی فکر میکنن چیز خاصین و لیاقتشون بیشتر از توئه تهش میبینی یا ترکت میکنه یا بهت خیانت میکنه

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

به نظر من از خودت گذشتی برا اون!

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

لازم نیست برا کسی ک قدر نمیدونه انقدر مایه بزاری و بعضی اوقات پول کافه رو تو حساب کنی😑

خودش باید حساب کنه! انرژی مردونه چی میشه این وسط؟!😂

میشه تموم ایرادامو تو رابطه بگی[/QUOTE]

من فقط تا همین کامنتی که ریپلای زدم خوندمت

چیزهایی که به ذهنم رسید :

وابسته شدید

ترس از رها شدن

و سکوتی که اصلا درکش نمی کنم و باور کردنی نیست بعد از این حرف در مورد مادرت، چرا باید رابطه ات رو باهاش ادامه بدی ...

اینکه ۱۸ سالته و چند سال خودت رو درگیر این آدم کردی ، به جای اینکه به فکر پیشرفت و زندگیت باشی و درس بخونی یا برای یه کار عاقبت دار بخوای دنبال کسب مهارت باشی، باعث میشه وابستگی ت به این رابطه ناسالم بیشتر بشه

معتادش هستی انگار

این حرف در مورد مادرت تحقیر خیلی بزرگیه

و بدبختی خیلی بزرگتری ...

از این رابطه اعتیاد گونه بیا بیرون و راه حلش هم فقط اینه که روی خودت و جوونی ت سرمایه گذاری کنی و تلاش کنی ....

حرمت نفس داشته باش یه کم دختر !

اینکه خودت رو به احمق بودن بزنی و توی همچین رابطه ای بمونی ، به مرور تو رو ضعیف تر و بدتر می کنه ..... 

مطمئن باش همچین رابطه ای برای تو هیچی نداره حتی عشق هم نیست .... وابستگی اعتیاد گونه داری فقط

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تو با ادامه دادن همین روش برای زندگیت

به خودت بیشتر آسیب میزنی

اون حرفش اصلا شوخی نبوده

میخواسته تو رو بسنجه

و حتی سکوت تو یا ادامه دادنت به رابطه

باعث میشه یه خط قرمزهای براش شکسته یشه

مطمئن باش از این ماست بودنت بعد از یه همچین حرفی

می فهمه که میتونه خیلی مرزها رو زیر پا بذاره

نه لزوما رابطه با مادرت

نه

منظورم خیلی چیزهای دیگه هست

مراقب خودت باش دختر جان

الان بهترین سن برای اینه که فقط به خودت و آینده ات فکر کنی

و اینطوری خودت و احساست رو ارزون در اختیار کسی نذار

هر کسی ارزش ِ قلب تو و احساست رو نداره .......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊