2777
2789
عنوان

دعوا دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 77 پست
شوهرت حوری کاراشو توجیه میکنه انگار داره درمورد دوستای پسرش بهت جواب پس میده در اون حد

به جون بچه م شوهرم خیلی پروه همش ازم طلبکاره تازه خیانتاشم اکثرا گردن نمیگره اونایی که گردن میگیره با حالت طلبکارانه برخورد میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری به کارش نداشتم منتظر فرصت بودم واسه مچ گیری.یه روز خونه باباش بودیم.تازه از سرکار اومده بود خسته بود گرفت خوابید گوشیشم پیشش.یه دفه تو نواز ابزار گوشیش یه پیام اومد....

با این مضمون سلام خسته نباشی عزیزم

تا اینجا داشته باشید یه چیزی یادم رفت تعریف کنم

یه روز داشت باگوشیش بهم عکس نشون میداد یه دفعه یه پیام تلگ رام اومد قسمت بالا که عکس زن بود دستپاچه شد.به روش نیاورد.

خب حالا بریم سر موضوع قبلی

پیام عزیزمو دیدم داغون شدم ولی باهاش زورکی حرف میزدم خوش فهمیده بود یه چیزایی فهمیدم دیگه بریده بودم

من برد بیرون برام خرید کرد.خیلی عادی موضوع رو بهش گفتم جا نخورد خیلی راحت گفت همکار مردم بوده تا اون روز رمز گوشیشم نمیدوستم.ولی دید من دیگه خر نیستم رمز گوشیشو داد

منم صبر کردم تا فرصت مناسب

شب شد خوابید رفتم سراغ گوشیش

دیدم تلگ رام نداره ولی از اونجایی که من شیطونم درس میدم دیدم مخفی کرده واییییییی ت لگرامو باز کردم چی دیدم😢😭😢

دنیا رو سرم خراب شد.با دوتا زن همزمان بود یکیشون سن وسال دار انقدر گوه بود قیافه ش چه عکسا و فیلمای پ و ر نی واسش فرستاده بود زنه.

اونیکی رو بگم همسرم بهش گفته بود خانومم فهمیده 

اونم گفته باشه هر وقت تو بگی پیام میدم نمیخوام زندگیتو خراب کنم جیگر

داغون شدم مردم

4صبح بیدارش کردم 

خیلی ریلکس گفت واسه کارمه گرفت خوابید چه دعوایی شد بینمون بماند داستانش مفصله.

خلاصه قهر کردم رفته خونه مامانم اونجام شرایط م خوب نبود وارد جزیئات نمیشم.

همسرمم خام کرد برگشتم.

واییییی چی دیدم دوباره پیام ولی این دفعه عاشقانه

اون به این گفته بود دوست دارم این به اون گفته بود دعوامون شدم خرد شدم زنگ زدم به مادر شوهوم گفتم یادتونه از پسرتون چجوری طرفداری میکردن چقدر به من فحش دادین تحویل بگیرید.از خونه انداختمش بیرون اونم میگفت غلط کردم