2777
2789
عنوان

دعوا دعوا

1761 بازدید | 77 پست

دوستان از آخرین خیانت همسرم 5ماه میگذره این دفعه برام سنگین بود چون این دخترورو دوس داشت.بگذریم.

این مقدمه بود😁

دیروز من معده درد گرفتم شدید

رفتم دکتر اومدم خونه رفتم خونه دوستم همسرم اومده بود دیده بود من نیستم زنگ زده بود موبایلم

موبایلمم جا گذاشته بودم.یه دفعه میبینه اسمشو چی سیو کردم 

آخه اسمشو خائن سیو کردم.اونم از دیشب تا حالا حرف باهام نمیزنه

حالا اون بهت خیانت کرده 

شما میگی بگذریم؟؟؟؟

به همین سادگی؟ 

بعدش اون طلبکار میشه؟؟😐😐

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😂😂😂😂خوب راستشو گفتی بزا ببینه

دقیقا😉

قبلنا من خیلی منت کشی میکردم ولی یه سال عین خیالمم نیست باهام حرف نزنه خوشحالم میشم تازه .قهر میکنه بعدش خودش میبینه کاری باهاش ندارم میاد آشتی😁

چقد ریلکسی استارتر !!خیانت کرده اونوقت عکس العمل شما این بوده که فقط اسمشو خائن سیو کردی؟؟!!!!

عزیزم من گریه هامو کردم.به خدا تا دوماه داغون شدم.حق طلاق دادم بهم با تمام اختیارات

2790
2778
2791
2779
2792