هر ماهیچه ۳ پیاز بزرگ
من چلوگوشتام محشره همه میخورن سیر نمیشن
۳ تا پیاز بزرگ خلال کن تفت بده در حدی ک سبک شه فقط نیاز نیس سرخ شه و زردچوبه هم تفت بده
ماهیچه رو از طرفی ک میخوای موقع سرو رو باشه
بذار رو پیازا
درش بذار ۵ مین با حرارت رو ب بالا تفت بخوره
درش بردار گوشت رو برعکس کن کمی پودر دارچین بزن
در حدی ک ب اصطلاح میگن گوشت از بغل دارچین رد شده
اب جوش بریز وسط یکی از پیازا ک درسته اس بنداز توش
روی گوشت رو نباید اب بگیره
وسطای پخت سر بزن اگ ابش خشک شده بود اب بزن
درش بذار وقتی پخت اب لیمو بزن و صیفیجاتی ک دوس داری بچین توش درش بذار باز
نیم ساعت بعد اماده س