2777
2789

میدن شک نکن

تازه افرادی بودن که به خودشون به عمد آسیب زدن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مزخرف‌ترین چیز و ناعادلانه‌ترین چیز سهمیه است بابا پول بدید چرا حق بقیه رو می‌دید به دیگران 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
یا خدا دارم از صدها هزار نفر عقب می‌افتم خدا کمکم کن همشون منفی بزنن

دوست من خواهر شهیده خودش می‌گفت فقط اسم و فامیلشو تو برگه نوشته دانشگاه روزانه ارشد قبول شد اونم تاپ‌ترین دانشگاه شهر

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
مثلن چطوری؟

دوستم می‌گفت تو تهران یکی پای خودشو عمدا شکسته

حالا شاید نادرست باشه

ولی پول و امتیاز آینده براش قابل توجه بوده

البته دولت هم شلا بختکی نیس پیش بینی میکنن اینو

در کل سهمیه میدن ولی به افراد کمی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

نرو تو حاشیهبشین بخونالکی بهونه نیار

ت اطلاعی از سهمیه نداری

پنج درصد یعنی رتبه تقسیم بر ده یعنی ۱۰۰هزار میش ۱۰ هزار پزشکی تعهدی میاره حالا ببین اگه ده درصد سهمیه بدن من باید چقدر بخونم تا به اونا برسم

ت اطلاعی از سهمیه نداریپنج درصد یعنی رتبه تقسیم بر ده یعنی ۱۰۰هزار میش ۱۰ هزار پزشکی تعهدی میاره حال ...

کلن نمیرسم من ۱۰۰ درصد سوالا رو جواب درست بدم یکی با سهمیه بالا ۳۰ تا رو جواب بده یکی میشیم 

وای اه نمیخوام

2827
2791
2779
2792