دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
الان دیگه ماهواره نمیخواد گوشی و یوتیوب و اینستا همه چیز داره
فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
اگه یوقت بفهمه قایموشکی میبینه چه واکنش داری ؟اخه ما خانما هر لحظه با اقایون نیستیم که
بهش اعتماد دارم شوهر میدونم کلا بدش میاد میگه پای این. فیلما. بیاد تو خونه برکت از خونه میره منم اگه ی فیلم از این دوربین مخفیانه ببینم کلی دعوام میکنه ما حتی ماهواره هم داریم
عه بهنوش قطع کاربری شده بودی؟ اونکه بله تحریک بودن مثله ای جداست اینکه این فیلمو رو بیین مشکلش چیه؟
دگ با شما ارضا نمیشه چون سلیقه جنسیش عوض میشه
و باید حتما ترک کنه چون توی طولانی مدت اثرات جبران ناپذیر میده
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست