2777
2789
عنوان

خانما شماهم.....

1105 بازدید | 128 پست

خانما یه سوال خیلی ضروری دارم 

شماها شوهراتون فیلم یا عکس پو  رن میبینن؟

واکنتشون نسبت به این موضوع چیه؟

اصلا مشکلی دارین با این قضیه؟

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

بهنوش ۷۸ ام

سلام 

نه میگه دوس دارم فقط با تو تحریک بشم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهواره دارید؟

الان دیگه ماهواره نمیخواد گوشی و یوتیوب و اینستا همه چیز داره

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اگه یوقت بفهمه قایموشکی میبینه چه واکنش داری ؟اخه ما خانما هر لحظه با اقایون نیستیم که

هیچ واکنشی حالا ببینه 😕😕

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
بهنوش ۷۸ ام سلام  نه میگه دوس دارم فقط با تو تحریک بشم

عه بهنوش قطع کاربری شده بودی؟

اونکه بله تحریک بودن مثله ای جداست اینکه این فیلمو رو بیین مشکلش چیه؟

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
اگه یوقت بفهمه قایموشکی میبینه چه واکنش داری ؟اخه ما خانما هر لحظه با اقایون نیستیم که

بهش اعتماد دارم شوهر می‌دونم کلا بدش میاد میگه پای این. فیلما. بیاد تو خونه برکت از خونه می‌ره منم اگه ی فیلم از این دوربین مخفیانه ببینم کلی  دعوام می‌کنه ما حتی ماهواره هم داریم

مچ گیری و جاسوس بازی درنمیارم چون بیشتر مردهارو وقیح و لج باز میکنه

عزیزم از مشاور کمک بگیر.مشاور تجربه داره و می تونه حل کنه

عه بهنوش قطع کاربری شده بودی؟ اونکه بله تحریک بودن مثله ای جداست اینکه این فیلمو رو بیین مشکلش چیه؟

دگ با شما ارضا نمیشه چون سلیقه جنسیش عوض میشه 

و باید حتما ترک کنه چون توی طولانی مدت اثرات جبران ناپذیر میده

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست