2777
2789
عنوان

سریال وحشی🗿

89 بازدید | 6 پست

خییییلی چرت بود 

نگارجواهریان اصلا تو نقش وکیل نباید میبود و بلدنبود حرف بزنه و حس انتقال بده 

جوادعزتی سیس زخم کاریو داشت و شخقیت جالبی اصلا نداشت توش و اینک همون اهنگای زخم کاریو دوست داشت و ته مایه بازیش همون بود 

من زیاد واسم جالب نبود مخصوصا اینک هومن سیدی سریالاش همیشه فصل دوم داره و یا نمیسازه یا اذیت میکنه سر ساختش

8قسمت اسمش سریاله؟یا مینی سریال 😊

اخرشم ک هیچی ب هیچی از یجا میپرید یجا دیگ مشخص نبود درست چی ب چیه و اصلا دلیل اسم فیلم ک وحشیه هم توش این فصل اول مشخص نشد درسته براساس واقعیته زدن ولییی خیلی مسخره بود 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

آخرشم نفهمیدم چرا تموم شد از این پایان مسخره ها😐

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سریال قشنگی بود

از سریالای بی سرو ته و حدس بشه بزنیشون بدمیاد مخصوصا اوناییک هومن سیدی مث تپه هی میزاره میره بعدی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه