2777
2789
عنوان

توده

372 بازدید | 9 پست

بچه ها اينجا كسي بوده يا تو اشناهاتون بوده توده داشته باشن تو استخون لگنشون؟ من خاهرم داره خيلي نگرانم چند روز ديگه جواب پاتولوژيش مياد كه خوشخيمع يا بدخيم..خيلي استرس دارم  براش

انشالله از نوع خوش خیمه عزیزم  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله از نوع خوش خیمه عزیزم  

ميگه دكترش بهش گفته جدي باش .. برا پاتولوژيش كه رفته بود گفت قبلا يه بار خاب ديده بودم اينجا ميام بعد بهم ميگن سرطان داري😥خيلي ميترسم خابش تعبير شه يه بچه هم داره

ميگه دكترش بهش گفته جدي باش .. برا پاتولوژيش كه رفته بود گفت قبلا يه بار خاب ديده بودم اينجا ميام بع ...

انشالله خدا خودش به بچش رحم میکنه مادرشو شفا میده  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
عزیزم علایمش چی بود چجوری فهمید

يه ساله يه توده كنار استخون لگنش احساس كرد البته ميگه از نوجواني داشته ولي بزرگ شده الان،يكم هم درد ميكرد جواب نمونه برداريش يه توده فيبري بود ولي از لحاظ خوش خيم بودن يا نبودش تازه ازمايش داده

ميگه دكترش بهش گفته جدي باش .. برا پاتولوژيش كه رفته بود گفت قبلا يه بار خاب ديده بودم اينجا ميام بع ...

ببخشید تاپیکتون مال قبله.

میخواستم بدونم خواهرتون خوب شدن  توده ش چی بود؟

منم پهلوی راستم یه توده هست، چهارسالی میشه😭ولی از ترسم دکتر نرفتم  ببینم چیه.