2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چیزی نمیشه

ولی دوتاشون سردن دیگه نخورین

یه خرماهم بده شوهرت

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

نه چیزی نمیشهولی دوتاشون سردن دیگه نخورینیه خرماهم بده شوهرت

خودم نخوردم دوغ تن ماهی یخچال بود بیرون بودم اومدم دیدم خورده خاویارم همراهشون بود همون کنسرو خوراک بادمجون ولی بادمجون گرمه نیست؟

خودم نخوردم دوغ تن ماهی یخچال بود بیرون بودم اومدم دیدم خورده خاویارم همراهشون بود همون کنسرو خوراک ...

بله طبعش گرمه

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

من همیشه میخورم هیچی نمیشه نترس 

هندوانه و دوغ هم خوردم هیچی نشده 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

وای عزیزم نگو😂 راهای کشتن بهتری هستااا ولی شوخی میکنم اقایون محترمن البته اقای که به زنش اهمیت میده ...

😂😂 منم برای شوخی گفتم گلم

گزارش بزن و باعث تعلیقیم شو ولی وجودمو که از سایت نمیتونی پاک کنی پس زجه بزن😁 goftino.com/c/ztrm1J