2777
2789
عنوان

چقدر بی عرضه ام آبروم رفت😔

181 بازدید | 6 پست

من دنبال کار میگردم دوستم چندروزه میره داخل یه شرکت کارمیکنه به منم گفت بیا خوبه و...امروز رفتم مصاحبه و رد شدم جلوی دوستمم مصاحبه کردن باهام 

کارمورد علاقم نبود ولی خیلی ناراحت شدم حس کردم خورد شدم جلو دوستم

🤍🐼🥥

فدای سرت منم گفتم چیشده حالا ابروت رفته 😐

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم 

حس بدیه 

ولی تلاش کن دنبال شغل دیگه باشی ویامهارت یادبگیری 

بزارحس امروزت باعث پیشرفتت بشه

به خودت زمان بده وآرام آرام باارتقا مهارتی خودت کارخوب واحساس ارزشمندی رابه دست میاری .

ناراحت کننده است وقابل درکه 

ولی‌ در آینده روشن به این حس می خندی .🌸

سلام گلم حس بدیه ولی تلاش کن دنبال شغل دیگه باشی ویامهارت یادبگیری بزارحس امروزت باعث پیشرفتت بشهبه ...

عزیزم کلی مهارت یاد گرفتم ولی چون علاقه ندارم بهش با بی میلی کارمیکنم کار قبلیمم همین بود حالم خوب نبود باهاش 

حس میکنم چون علاقه ندارم مهارت هایی هم که درموردش یادمیگیریم زود فراموش میکنم و واسه همین عملکردم خوب نیست چه تو کار چه مصاحبه

🤍🐼🥥
عزیزم کلی مهارت یاد گرفتم ولی چون علاقه ندارم بهش با بی میلی کارمیکنم کار قبلیمم همین بود حالم خوب ن ...

این باردنبال علاقمندی های خودت باش 

زمان میبره ولی معمولانتیجه بخشه 

اصلاهم اتفاق پیش آمده رامرورنکن چندان مهم نیست که فکرکردی آبروت رفته . 

چون علاقمندی نبودی ناخودآگاه موفق هم نشدی 

به زودی تاپیک موفقیت درشغل موردعلاقه ات راببینم 

بهش فکرکن وبخند.