2777
2789
عنوان

یعنی میشه یه روز از وضعیت خلاص بشم

182 بازدید | 24 پست

با مادرشوهرم که ۷۵ سالشه زندگی میکنم پاهاش آرتروز شدید داره و‌همش یه جا میشینه وکاری‌نمیکنه . خواهر شوهرم که متاهله اومده بود باهم داشتیم آشپزخونه رو می شستیم یه ظرفی که چند وقت پیش شکسته بود یه قسمتیش انداخته بودیم تو‌آشغالا 

رفته تو آشغالا رو نگاه کرده بعد میگه چرا ظرفمو شکستین 

خواهر شوهرم گفت والا قبلاشکسته بود من نشکستم گفتم دستتونو میبره. حالا‌حواسش نبود من از پنجره دارم نگاشون میکنم . گفت میدونم با دست اشاره کرد به من و صورتشو تکون داد و اخم کرد.منم همونطور زل زده بودم تا خودش فهمید خرابکاری کرده و لو‌رفته.خیلی ناراحتم .کاش حداقل شرایط طلاق داشتم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲

عزیزم اشکالی نداره ولش کن 

پیره دیگه آدم اخلاقش تو پیری دست خودش نیست 

اگه خیلی ناراحت میشی همونجا جواب بده 

اگه نه ارزش نداره انقد تو ذهنت هی مرور کنی و عصبانی بشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم اشکالی نداره ولش کن پیره دیگه آدم اخلاقش تو پیری دست خودش نیست اگه خیلی ناراحت میشی همونجا جوا ...

خیلی دلم شکست و ناراحت شدم.

نمیدونم چیکار کنم نه جای برگشت دارم

نه حال موندن

شوهرم خوبه ولی...

میدونم سخته شرایطتت ولی بنظرم چیز مهمی نکه بخوای بخاطرش ناراحت بشی نیست

این مسئله آره ولی از این ناراحتم که من از جوونی خودم گذشتم باتو دارم سر میکنم. از صبحه دارم خونتو تمیز میکنم اما تو به خاطر یه چیز بی ارزش با من اینطوری میکنی

این مسئله آره ولی از این ناراحتم که من از جوونی خودم گذشتم باتو دارم سر میکنم. از صبحه دارم خونتو تم ...

بیخود کرده وقتی از صبح تا شب مراقبش و پخت و پز و تمیزی باتوعه پس اگه چیزیم بشکنی فدای سرت

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...