2777
2789

اینکه بریم بریم پول نداشته باشیم چیزی بخریم 

۱۸سالمع من

مامان بابام چیزی بخریم حس بدیع

مامان بابام مث بخدا دشمنن با من😑

آخه من چه کاری پیدا کنم برم ؟

وقتیم مسافرت میریم خودشون هر چی دلشون میخواد میخرن به من اصلاااااا گوش نمیدن 

واقعا حس اضافی بودن میکنم من کاش بمیرم 😞😞😞

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه درس میخونی و به فکر  کنکور دانشگاهی هیچ دختر مامان وگرنه برو دنبال کار یک شیفت برو سر کار یک شیفته حسابداری یا دوره امور اداری کامپیوتر بخووون عزیزم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چقدر ادم عاقلی هستی اونوقت پسرای پنجاه ساله فامیل ما هنوز دستشون جلو خانواده دراز هست

خیلی بدم میاد مرد اینجوری باشه

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
خیلی بدم میاد مرد اینجوری باشه

تازه زناشون هم پرتوقع کردن که انگار وظیفه خانواده پسر هست اینکارارو بکنه منم که تو خانواده مامانم چند تا هستن به همراه برادرم از خجالت داداشمو زنش چند سال پیشا در اومدم و نشوندمشون سرجاشون 

تازه زناشون هم پرتوقع کردن که انگار وظیفه خانواده پسر هست اینکارارو بکنه منم که تو خانواده مامانم چن ...

مگه از اول نمیدیدبرادرتو چه شکلیه 

منم حس بدی دارم دستم پیش همسرم وپدرم درازه(من عقدم)...

اگه اوضاع مالی پدر مادرت خوبه عب نداره ولی نه خب یه کاری کن 

مگه از اول نمیدیدبرادرتو چه شکلیه

ببین اولا توقعشون کم بود

بعدم مامانم از اوناست که با این پولا میخواد واسه خودش ادم جمع کنه و بابام مخالف این کارا بعد مامانم میخواست بگه من خوبم باباتون بده و اینا هم سواستفاده

بعد دیگه در حدی شد که عروسمون داشت واسه خونه زندگی و ارث و دارایی اظهارنظر میکرد که تکلیفشو مشخص کنین و بابا و ننه هم زنده منم با خاک تو کوچه یکسانش کردم ننه بابای بی پولشو اوردم جلو چشمش

ببین اولا توقعشون کم بودبعدم مامانم از اوناست که با این پولا میخواد واسه خودش ادم جمع کنه و بابام مخ ...

خوب کردی 

گدا گشنه ها میان خونه شوهر زبون باز میکنن