2777
2789

خانواده شوهرم اصرار دارن که بچه مون به مادر بزرگش بگه 

مامان

و من بشدت مخالفم و دلم میشکنه انگار هویت منو برداشته

خب اگه دوس داری مامان صدات کنن یدونه بیار!!

کلا کلمات مامان مامانجون مامان مریم و .... رو دوست ندارم 

این همه اسم هست 

نوه های مادرم بهش میگن عزیز 

ولی مادر شوهرم میگ اینجور کلمات پیر نشونم میدن 

حدودا ۴۶ ۴۷ سالشونه

خیلی خیلی خیلی 

بی نهایت حساسی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوه اول بچت؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

لطفا دعا کنید منم ازین دغدغه ها داشته باشم. خدایی من خودم عروس خوبی نیستم ودل خوشی ندارم ازشون ولی این میزان حساسیت و گارد گرفتنو درک نمیکنم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

😬منم باشم برای مامان خالی ناراحت میشم اسمشون چی هست؟ مثلا اگه فاطمه اس بگه مامان فاطمه

اره باز این شکلی بهتره ولی نمیدونم چرا دارم از حسای بد میمیرم

انگار بچمو میخوام ازم بگیرن

کلا ادمای ترسناکی هستن و منم بشدت حساسم 

بله متاسفانه با تک پسر ازدواج کردم و نوه اولشونه😂💔

حالا هیچی نگو بعدا یادش بده بگه مادرجون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)