2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم🥺❤️

398 بازدید | 59 پست

بچه ها الان لطفاً نباید بگید به خاطر سنته و فلان و اینا به خدا من عقلم از سنم خیلی بیشتره همه هم همینو بهم میگن

من مدت هاست عاشق پسر فامیل نزدیک مون شدم مثلا فکر کنید پسر دایی،عمه ،خاله از اینجور نسبت ها باهام داره 

پسر خیلیییییی اقایییه نه تنها از نظر خودم از نظر خانوادم اینجوریه بابام میگه فلانی تیکه ای از وحودمه وقتی میبینمش یه جون به جوانان اضافه میشه مامانمم خیلیییی دوسش داره خیلی اقلیت متینه خوشگلهههه چهار سال از خودم بزرگترها ۲۱/۲ سالشه خلاصه خیلیییی دوسش دارم جوری که وقتی میبینمش تا چند ساعت حالم خوبه اصلا یجوریم چند وقت پیش اتفاقی پیجشو پیدا کردم پرایوت بود ولی ۳۰۰۰ فالور داشت نه پست می‌ذاره نه چیزی بعد دیدین تو پیشنهاد های یه پیج فقط افرادی میان که طرف فالوشون کرده ؟ همه دختر بودن از اون دافا ولی تو بیو شون یه شهر دیگه نوشته بود شنیدم فالور فیک میخره چون اولش ناراحت شدم که نکنه.....

بعد با هم خیلی ارتباط داریم ولی فقط من بهش سلام میکنم اونم سلام می‌کنه فقط در همین حد اونم فقط با من اینجوریه انکار روش نمیشه با بقیه دخترا مثلا دختر عمو های و اینا اینجوری نیست وقتی با هم می‌زنیم بیرون با مهمونی هیچ گوشی دست نمیگیره این می‌تونه نشون بده دوست دختر ندارع؟ خیلی دوست دارم اون اول بهم بگه یا اصلا بفهمم بهم حسی داره یا نه چون خودم به هیچ عنوان نمیتونم بهش بگم غرورم اجازه نمبده و این که فامیله آبروم می‌ره چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فامیله ؟

پسر عموی مادرمه

سالی ۴،۵بار همو می‌بینیم

پزشکه خیلی هم شرایط خوبی داره...اختلاف سنی مون ۸ساله

خوشم میاد ازش 

ولی تو اینستا بهم درخواست ندادیم

میترسم من بدم قبول نکنه

هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت

بعد اعتماد به نفسم هم از بین رفته میگم اگه قبافم خوبه پس چرا اون پا پیش نمی‌ذاره حس میکنم قبافم خوب نیست😢بعد از بقیه میپرسم میگن نه تو خوشگلی باور نمیکنم 

میگم نکنه تایپ اون کس دیگه ای باشه 

به نظرم صبر کن 

پسرا تو این سن هنوز به بلوغ کامل نرسیدن نسبت به دخترا سرشون بیشتر باد داره بذار دو سه سال دیگه حداقل تو این چند وقت بیشتر در موردش جست و جو کن که مطمئن باشی و خواهشاً چون دوستش داری فقط ویژگی های خوبشو نبین

من میمیرم تا وقتی که اون بخواد پیش قدم بشه

پیام بدی چی بگی..

سطح خودتو پایین نیار..

حتما تورو میبینه..بخواد خودش پیش قدم میشه..

بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

خب این پسر یسری علائم مختلف نشون میده اما اینکه دختر فالو میکرده و... ممکنه ذات اون آدم رو بهت نشون داده باشه قبل از اینکه بهش وابسته تر بشی مطمئن شو که به کسی علاقه نداره یاتو رابطه نیست  و اینکههول یا هرزه نیست عزیزم اینارو مطمئن شو و بعد بهش وابسته بشو شاید درظاهر آدم درسیه به هرحال بیشتر راجبش بدون و اینکه نظر اون نسبت به خودت خیلی مهمه

icy_floer