بچه ها الان لطفاً نباید بگید به خاطر سنته و فلان و اینا به خدا من عقلم از سنم خیلی بیشتره همه هم همینو بهم میگن
من مدت هاست عاشق پسر فامیل نزدیک مون شدم مثلا فکر کنید پسر دایی،عمه ،خاله از اینجور نسبت ها باهام داره
پسر خیلیییییی اقایییه نه تنها از نظر خودم از نظر خانوادم اینجوریه بابام میگه فلانی تیکه ای از وحودمه وقتی میبینمش یه جون به جوانان اضافه میشه مامانمم خیلیییی دوسش داره خیلی اقلیت متینه خوشگلهههه چهار سال از خودم بزرگترها ۲۱/۲ سالشه خلاصه خیلیییی دوسش دارم جوری که وقتی میبینمش تا چند ساعت حالم خوبه اصلا یجوریم چند وقت پیش اتفاقی پیجشو پیدا کردم پرایوت بود ولی ۳۰۰۰ فالور داشت نه پست میذاره نه چیزی بعد دیدین تو پیشنهاد های یه پیج فقط افرادی میان که طرف فالوشون کرده ؟ همه دختر بودن از اون دافا ولی تو بیو شون یه شهر دیگه نوشته بود شنیدم فالور فیک میخره چون اولش ناراحت شدم که نکنه.....
بعد با هم خیلی ارتباط داریم ولی فقط من بهش سلام میکنم اونم سلام میکنه فقط در همین حد اونم فقط با من اینجوریه انکار روش نمیشه با بقیه دخترا مثلا دختر عمو های و اینا اینجوری نیست وقتی با هم میزنیم بیرون با مهمونی هیچ گوشی دست نمیگیره این میتونه نشون بده دوست دختر ندارع؟ خیلی دوست دارم اون اول بهم بگه یا اصلا بفهمم بهم حسی داره یا نه چون خودم به هیچ عنوان نمیتونم بهش بگم غرورم اجازه نمبده و این که فامیله آبروم میره چکار کنم