2821
2789
عنوان

ماز یا قلمچی

167 بازدید | 16 پست

میرم پایه دهم تجربی

بین ماز و قلمچی واقعا گیج شدم کدومو برم

یه عده میگن ماز یه عده قلمچی

باز میگن سطح ماز بالاتره ولی جامعه اماری ازمونا قلمچی بیشتره

دوستان خواهرانه تجربه ای اگه دارید یا از اطرافیانتون میدونید ممنون میشم کمکم کنیدمن ازین سردرگمی در بیام🤍

با خدا باش و پادشاهی کن...!✨🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظر من ماز چون قلم چی سوالاش اصلا استاندارد نیست

ولی اگه سوال استاندار میخوای برو گزینه دو ثبت نام کن سوالاش خیلی شبیه به کنکوره ازمون های سنجش هم حتما هر سال شرکت کن

به نظر من ماز چون قلم چی سوالاش اصلا استاندارد نیستولی اگه سوال استاندار میخوای برو گزینه دو ثبت نام ...

رفیقم ابجیش کنکوریه گیر داده قلمچی بهتره

ولی من تعریف مازو خیلی بیشتر شنیدم

از طرفی ماز هزینش کمترم هست

با خدا باش و پادشاهی کن...!✨🌱

رفیقم ابجیش کنکوریه گیر داده قلمچی بهترهولی من تعریف مازو خیلی بیشتر شنیدماز طرفی ماز هزینش کمترم هس ...

معلمم دخترش رتبه دو رقمی کنکور شده بود اون به ما گزینه دو رو پیشنهاد میداد میگفت بقیشون خوب نیستن

رفیقم ابجیش کنکوریه گیر داده قلمچی بهترهولی من تعریف مازو خیلی بیشتر شنیدماز طرفی ماز هزینش کمترم هس ...

من هم تو قلم چی ثبت نام کرده بودم هم تو گزینه دو سوالای گزینه دو استاندارد تره نسبت به قلم چی در مورد ماز هم سوالاش رو از تو تلگرام دانلود میکردم بهتر از قلم چی بود

قلمچی بدردنخوره،جامعه آماری به چه کارت میاد وقتی شب قبل کلید آزموناش تو چنلا هست؟ ماز خیلی خیلی بهتره

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

قلمچی

تقلب داره ولی اکثر رتبه برترا قلمچین 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!