2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

130 بازدید | 16 پست

از شروع این اتفاقا نا الان تقریبا ۱۵ روزه که باشگاه نرفتم، رژیمم اصلا رعایت نکردم

خیلی ناراحتم، احساس میکنم دور شکمم زیاد شده، بدنمم شل شده[چون بدنسازی کار میکردم]

خیلی ناراحتم کلی شیرینی خوردم این مدت😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم واقعا غمگینم

اگه تا حالا تونستی خوش اندام باشی بعدش هم میتونی روحیتو از دست نده برو عکس های قبل ببینین روحیه بگیری و بعد دوباره شروع کن و باور کن میتونی باز هم بهترین باشی ، حرف دیگران هم برات مهم نباشه بعضی ها از سر حسادت تیکه میندازن 

یک صلوات بفرستید 

چطور تو شرایط جنگی ک جوری که از تهران فرار کرده بودم و مجبور بودم غذای خانواده رو بخورم رعایت میکردم ...

خوب میگفتی سیرم منم الان روزی یک وعده میخورم اکربخوام غذای خانواده روبخورم از درجانمیشم تو

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
تو قوانین سایت همچین چیزی درج نشده خواهر برای همه آزاده ، حرفی هم نزدم به کسی بر. بخوره ، مزاحم کسی ...

واااااا شما اولین آقای باشخصیت سایت هستید

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
خوب میگفتی سیرم منم الان روزی یک وعده میخورم اکربخوام غذای خانواده روبخورم از درجانمیشم تو

نه من بیشتر خب باید پروتئین میخوردم، نمیتونستم که مثلا بگم روزی ۵ تا فیله برا من کتار بزارن با مثلا سهم گوشت و تخم مرغ برای من جدا بزارن ک من بخورم

اما خب آره اشتباه کردم و پشیمونم🚶🏼‍♀️😭