من و پسر عمم هم سن هستیم...من نشدم چون اصلا هدفم نبود و کتابت تخصصیش رو هم نخوندم...رفتم سر جلسه قسمت هوش رو دیدم خط زدم شد48درصد😅
بعد دیگه چون دینی تقریبا صفر بود....5درصد بود😂مجاز شدم ولی دعوت نشدم...رشتم تجربیه،بابام به زووووور فرهنگیان ثبت نام کرد...به زووووور هم برام انتخاب رشته کرد...خلاصه
حالا پسر عمم از اول هدفش بود...دعوت به مصاحبه شده...عمم از وقتی فهمیده من نشدم به طریق ها مختلف مداممممم زنگ میزنه و حرف از فرایند دعوت به مصاحبه و...میزنه هر کاری پسرش میکنه به بابام اطلاع میده میگه الان این خوبه؟فلان کار رو کنیم؟...درصورتی که خودشون کامل بلدن چون این اولین معلمشون نیست😂 فقط زنگ میزنه یاد آوری میکنه من دعوت نشدم....مامانم ناراحت میشه ولی به روم نمیاره میگه وقتی هدفت نبود...وقتی اعلام نیاز شهر خودمون زیر 4نفر بود برا دخترا ولی برای پسرا بالا10نفر ...طبیعیه دعوت نشی...اصلا نگران نباش...حالا مامانم تا قبل همه اینا با هم کلا دعوا داشتیم...ولی حالا که عمم سعی میکنه بابامو عصبی کنه که منو کتک بزنه یا دعوا کنه مامانم دلش برام میسوزه...داداشم کلی بهم خندید و میخرم کرد ولی وقتی دید مامانم دعوام نکرد عصبی شد😔چون انتظار داشت مامانم دعوام کنه😏منم. رسماً امروز استارت 1405رو برا رشته ای که از پایه دهم هدفم بود زدم...
ولی دلم گرفته ...میشه یه چند تا جمله در وصف عمم بگید مرسی😂😂