2777
2789
عنوان

دندون نیش

66 بازدید | 9 پست

درسته که همه ندارن و یچیز ارثی ممکنه باشه؟ یعنی کسایی هم هستن که همه دندوناشون ردیف و این دوتا خون آشام نمارو نداشته باشن؟ 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

قربونت برم فكر ديگه ايي نبود ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سندروم فکر بیقرار دارم.

دفعه اخرت باشه رو دختر قشنگمون عيب الكي ميذاريا !!!!

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ذوق کردم،گیلیلیلی

به جای ذوق کردن فلفل بریز دهن این دختره که حرفای بد بد زد در مورد ناناز سایت