2821
2789
عنوان

طول سرویکس

140 بازدید | 11 پست

سلام خانوما کسی بوده تو هفته دوازده طول سرویکس 30 م. م باشه و بدون سرکلاژ و مشکل زایمان کرده باشه 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
عزیزم بهتره سرکلاز کنی و خیال خودت رو راحت کنی،منم سرکلاز شدم،الان نی نی سه ماه و نیمشه

خدا حفظش کنه عزیزم ببینم دکتر چی میگه اما الان باید استراحت کنم آره 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای من ۳۰ بود تو ان تی تا الان که شکرخدا مشکلی نداشتم از این به بعدم توکل بخدا

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
برای من ۳۰ بود تو ان تی تا الان که شکرخدا مشکلی نداشتم از این به بعدم توکل بخدا

ای جونم خدا کنه تا آخر مشکل نداشته باشی سالم بغل بگیریش منم دعا کن کار خاصی انجام میدی استراحت و نمیدونم ار گ ا سم نشدن مثلا 

خیلی استراحت و مراقبت میخواد بیشتر دکتر ها برای بارداری اول خیلی سرکلاژ رو پیشنهاد نمیده ولی از من میشنوی به ریسکش نمی ارزه سرکلاژ کنی بهتره چون هرچی ماه بالاتر بره طول سرویس کوتاه تر میشه مال من 34مم بود و البته عفونت هم داشتم که برایذغربالگری دوم سونو رفتم شده بود 22مم که دکتر گفت سرکلاژ کنم ممکنه کیسه آب پاره بشه نهایتا خونریزی بعدش سقط،شد. 

شما تا اولشه زیر 15هفتگی میشه سرکلاژ بدون ریسک کرد برو انجام بده.

خیلی استراحت و مراقبت میخواد بیشتر دکتر ها برای بارداری اول خیلی سرکلاژ رو پیشنهاد نمیده ولی از من م ...

اره من یه سالو نیم پیش هم یه سقط دوماه و نیم داشتم به خاطر جفت سرراهی پرویا خیلی میترسم مرسی از راهنماییت چیکار کنم آخه اگه دکترا قبول نکنن الان دوازده هفته و دوروزه کی برم سنو باز یعنی امکان نداره طولش بلند بشه سرکلاژ مشکل نداره خطرناک نیس ای خدا کمکم کن خیلی میترسم واقعا

ای جونم خدا کنه تا آخر مشکل نداشته باشی سالم بغل بگیریش منم دعا کن کار خاصی انجام میدی استراحت و نمی ...

دکترم چیزی نگفت فقط استراحت کردم تا آخر ماه چهار چون لکه بینی ام داشتم بعدش دیگه استراحتم نسبی بود الانم راحتم ولی چیز سنگین بلند نکن پله زیاد بالا پایین نرو توالات فرنگی استفاده کن نزدیکی ام نداشته باشی بهتره من کلا دو سه بار کلا داشتیم الانم که ماه هشتم دیگه کلا تعطیل😀 البته ببین نظر دکترت به سرکلاژه یا نه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
دکترم چیزی نگفت فقط استراحت کردم تا آخر ماه چهار چون لکه بینی ام داشتم بعدش دیگه استراحتم نسبی بود ا ...

شنبه میرم ببینم چی میگه فقط دعام کن دوست عزیز 

ای جونم خدا کنه تا آخر مشکل نداشته باشی سالم بغل بگیریش منم دعا کن کار خاصی انجام میدی استراحت و نمی ...

ممنون عزیزم انشالله شمام این دورانو به سلامتی و خوشی بگذرونی😘