2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رونم پره بقیه پام لاغره برای فرمدهی برم خوب میشه بنظرتون؟

آها یعنی ساق پا نداری. خب ببین فکر کنم اندام گلابی شکل دارین آره؟؟ 

شما تنها راهتون ورزشه. اگر کسی بهت عمل زیبایی پیشنهاد کرد گوش نکنی که پشیمون میشی بدجوری..... 

[QUOTE=385973091]نه نه. خیلی زجر داره. نکنی ها. چندسالتونه؟؟؟ یه مدت رفته بود تو مخم انجام بدم ولی بیخیالش شدم

چه ورزشی بکنم چی بپوشم قشنگ بهم بیاد و انداممو نشون بده

همش شلوار گشاد میپوشم و کت گشاد

[QUOTE=385973091]نه نه. خیلی زجر داره. نکنی ها. چندسالتونه؟؟؟ یه مدت رفته بود تو مخم انجام بدم ولی ب ...

شما روحیتون خیلی پایینه یکی از اندام های جذاب برای آقایون همین اندام گلابی شکله، من مربی نیستم لبته دارم کار میکنم که بشم. ولی فعلا نیستم. شما برای هر شهری که هستین برین پیش مربی و متخصص تغذیه وارِد

شما روحیتون خیلی پایینه یکی از اندام های جذاب برای آقایون همین اندام گلابی شکله، من مربی نیستم لبته ...

راستشو بگم ذوق کردم اینو گفتین😁حتماااا در اولین فرصت میرم تو برنامه م هست

مرسی که وقت گذاشتین جواب دادین❤️

راستشو بگم ذوق کردم اینو گفتین😁حتماااا در اولین فرصت میرم تو برنامه م هستمرسی که وقت گذاشتین جواب د ...

قربونت ❤️ من خوشحال میشم به دخترای سرزمینم کمک کنم . شما اعتماد به نفست ببربالا (درگوشی =ما مردا عاشق اندام گلابی شکل هستیم). تغذیه و ورزش فراموش نکن. مشهد بودی مربی خوب بهت معرفی میکردم. 

شاد و سلامت و خوشگل و خوش اندام باشین ❤️🌹👋