2821
2789
عنوان

نظرتون چیه

54 بازدید | 4 پست

نه فقط من نوعی همه ما دخترا و زنا بدبخت این جمله دوستت دارم و محبت و نوازشیم  تا جایی که هر بی سر و پا و بی وجودی  با این حربه میخواد به خواسته کثیف خودش برسه هیچ پسری محض رضای خدا محبت کلامی و نوازش به یه دختر نمیرسونه خودتونو گول نزنید مخصوصا نوجون ها و رابطه های اولی، غیر از اینکه دنبال رابطه جسمی باشه ، بعد ادما به دو دلیل ترکت میکنن یا چیزی که میخوان از تو بدست بیارن یا تو نزاری و نتونن و ترکت کنن. پس به نظرم فقط تو‌ یه رابطه با تعهده که میشه خدمات جنسی داد خلاصصصص.

اینطور فک نکن 

من شوهرم باهم دوست بودیم گف تا محرمم نشی و مال خودم نشی دست بهت نمیزنم و واقعا اینطور بوده😍

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

اینطور فک نکن من شوهرم باهم دوست بودیم گف تا محرمم نشی و مال خودم نشی دست بهت نمیزنم و واقعا اینطور ...

خوب دیگه دست بهت نزد با شخصیت بود ولی حرف من با اونایی هست که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده دلذله دوستت دارم و عاشقتم یه پسر میکنن که فردا بهشون بگه رابطه میخوام دختره هم برای اینکه فکر میکنه دوستش داره تن له هر خواسته ای میده و تمام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب دیگه دست بهت نزد با شخصیت بود ولی حرف من با اونایی هست که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده دلذله دوستت دا ...

نمیدونم دیگه اونا عقل دارن 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792