2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

54 بازدید | 4 پست

نه فقط من نوعی همه ما دخترا و زنا بدبخت این جمله دوستت دارم و محبت و نوازشیم  تا جایی که هر بی سر و پا و بی وجودی  با این حربه میخواد به خواسته کثیف خودش برسه هیچ پسری محض رضای خدا محبت کلامی و نوازش به یه دختر نمیرسونه خودتونو گول نزنید مخصوصا نوجون ها و رابطه های اولی، غیر از اینکه دنبال رابطه جسمی باشه ، بعد ادما به دو دلیل ترکت میکنن یا چیزی که میخوان از تو بدست بیارن یا تو نزاری و نتونن و ترکت کنن. پس به نظرم فقط تو‌ یه رابطه با تعهده که میشه خدمات جنسی داد خلاصصصص.

اینطور فک نکن 

من شوهرم باهم دوست بودیم گف تا محرمم نشی و مال خودم نشی دست بهت نمیزنم و واقعا اینطور بوده😍

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

اینطور فک نکن من شوهرم باهم دوست بودیم گف تا محرمم نشی و مال خودم نشی دست بهت نمیزنم و واقعا اینطور ...

خوب دیگه دست بهت نزد با شخصیت بود ولی حرف من با اونایی هست که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده دلذله دوستت دارم و عاشقتم یه پسر میکنن که فردا بهشون بگه رابطه میخوام دختره هم برای اینکه فکر میکنه دوستش داره تن له هر خواسته ای میده و تمام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب دیگه دست بهت نزد با شخصیت بود ولی حرف من با اونایی هست که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده دلذله دوستت دا ...

نمیدونم دیگه اونا عقل دارن 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─