2777
2789
عنوان

عشق یطرفه

162 بازدید | 15 پست

بنظرتون چکار کنم ازم خوشش بیاد اونیکه دوست دارم سر کوچمون مغازه داره اصلا همه چی از روزی که از جلوش با دوستم رد شدم شروع شد دوست گفت بهت توجه داره منه احمقم باورم شد از اونوقت نمیتونم بیخیالش بشم 😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن از ذهنت دورش کنی

شاید نامزد داشته باشه یا عاشق کسی دیگه باشه

اگه به هر دلیلی تو ذوقت بخوره حالت بد میشه

به حرف دوستت توجه نکن اصلا

به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند  
بوتیک لباس مردونه

پس نمیشه حتی بهونه بیاری و بری خرید...

خیلی سخته بیخیال شی بهتره..تاکه بخای توجه به کسی نشون بدی ک شاید شانسی نداشته باشی دربرابرش😞

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
سعی کن از ذهنت دورش کنی شاید نامزد داشته باشه یا عاشق کسی دیگه باشه اگه به هر دلیلی تو ذوقت بخوره ...

نه نامزد نداره دوسدختر نمیدونم اگر نامزد داشت که اصلا نگاهشم نمیکردم 

بهش فکر نکن شاید اشتباه کرده دوستت...اگرم درست گفته باشه اون باید بیاد جلو ......پس فکر نکن بش

من هیچوقت به این فکر نمیکنم که خودم برم پیشنهاد بدم بهش حتی طوری رفتار نکردم که بخاد بفهمه دوسش دارم 😔

ای کاش علاقه داشت 

تجربه احمقانه چند سال پیش منی تازه با این تفاوت که ما 5سال دوست بودیم من عاشقش بودم و من برای اون حکم دوست و سرگرمی رو داشتم. کم کم دیگه خسته شدم از عشق یه طرفه و سردی اون کات کردم و یه سال داغون بودم.بعدش ازدواج کردم و تازه فهمیدم مردت عاشقت باشه چه حالی میده.😊